fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSIvmax cetkica za zube

Ivmax cetkica za zube

Osnivaci:

privatna arhiva

1.Ivo Ivanovic
Obrazovanje: Osnovno i srednje obrazovanje stekao u Budvi, diplomirao na Fizickom fakultetu u Beogradu-smjer teorijska fizika.
2.Marko Ivancevic Obrazovanje: Osnovnu i srednju skolu zavrsio u Budvi, diplomirao na Hec fakultetu – smjer internacionalni menadzment u turizmu

O proizvodu: Ivmax toothbrush predstavlja aparat za oralnu higijernu. U sustini, to je cetkica za zube koja u svom tijelu ima integrisanu izmijenjivu patronu sa pastom za zube.

privatna arhiva

Inovacija : Kompanija ivmax, kao glavne inovacije vidi mehanicki sklop za precizno istiskivanje paste za zube, kao I sistem lateksnih membrana koje sprijecavanju susenja paste za zube.

privatna arhiva

Prednosti:
1.Jednostavnost: Rotiranjem taster na ivmax toothbrush proizvodu, istiskuje se kolicina paste za zube koja je preporucena od strane stomatologa.
2.Ekolosko rjesenje: Geometrija patrone (ivmax pods) omogucava mehanizmu istiskivanje 99.6 % paste, sto nije slucaj sa tradicionalnim tubama paste za zube, te tako smanjuje neiskoristenu pastu za vise od 5 puta. Takodje, patrona je napravljena od 100% reciklabilnog materijala I ne sadrzi metale, sto je razlika u odnosu na vecinu postojecih pakovanja paste.
3.Velika mobilnost: Obzirom da je uredjaj predstavlja integralno rjesenje, stedi dosta prostora I pogodan je za koriscenje u svim situacijama, narocito na putovanjima.

Indiegogo (prvi test): Ivmax toothbrush proizvod prosao prvi test komercijalne isplativosti. Na crowdfunding platform indiegogo.com kompanija ispunila cilj I sakupila 214 % sredstava koja su joj bila potrebna za pokretanje proizvodnje. Vecina novca sakupljena je sa razvijenijih trzista( SAD, Juzna Koreja I Njemacke) ali su znacajna sredstva prikupljena I u drzavama regiona (Crna Gora, Hrvatska, Srbija, Slovenija). Ivmax toothbrush je najuspjesniji projekat sa ovih prostora koji se nasao na indegogo platform.

Naredni koraci: Nakon uspjesne kampanje I testa trzista, kompanija planira da pocetkom januara 2019. Godine pocne proces serijske proizvodnje, I da do marta 2019. Godine izvrsi prve isporuke. Cilj je da do kraja godine budemo prisutni na trzistu Sjeverne Amerike I Azije. U narednom period focus kompanije ce biti na (vec pomenutoj) serijskoj proizvodnji, kao I izgradnji distributivne mreze za plasman proizvoda.

Linkovi:
www.ivmax.xyz
https://www.indiegogo.com/projects/ivmax-all-in-one-toothbrush-solution#/

kontakt podaci pošilaoca: [email protected]

Najčitanije

Paramont zaustavljen u polufinalu

Podgorica, (MINA) - Košarkaški klub osoba sa invaliditetom Paramont iz Podgorice nije uspio da...