fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSM:tel vas vodi u Kinu na svjetsko prvenstvo u košarci

M:tel vas vodi u Kinu na svjetsko prvenstvo u košarci

Kompanija m:tel za svoje korisnike mobilne i fiksne telefonije, televizije i interneta organizuje nagradnu igru pod nazivom ”Navijaj srcem“.

Nagrade su  pet aranžmana za odlazak na Svjetsko prvenstvo u košarci koje će se održati u Kini početkom septembra 2019.godine.  Aranžman od 12 dana, pored bodrenja naših košarkaša na utakmicama 01, 03. i 05. septembra u Nanjingu, uključuje i obilazak Šangaja i Pekinga. Putovanje  m:tel  petorke, traje od 29. avgusta 2019.godine, do 09. septembra 2019. Aranžman uključuje avio prevoz, smještaj,  vizu i karte za utakmice naše reprezentacije na svjetskom prvenstvu.

Nagradna igra traje od 11. juna 2019. godine do 10. avgusta 2019. godine i ima dva kola:

  • Prvo kolo: 11.06 – 09.07. (do ponoći) 2019. godine;
  • Drugo kolo: 10.07 – 10.08. (do ponoći) 2019. godine;

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju:

  • prepaid korisnici koji u toku trajanja nagradnog kola dopune svoj račun sa najmanje 5 eura, gdje se pojedinačne dopune tokom tog perioda sabiraju;
  • postpaid korisnici koji do kraja tekućeg kola plate posljednji telefonski račun, nemaju zaostali dug i primaju račun na mail (ili se prijave za primanje računa na mail u toku trajanja nagradnog kola);
  • postpaid korisnici koji su dio nekog  biznis paketa, u potpunosti odgovorni za  plaćanje svog računa, koji do kraja tekućeg kola plate posljednji telefonski račun , nemaju zaostali dug  i  primaju račun na mail (ili se prijave za primanje računa na mail u toku trajanja nagradnog kola) i
  • korisnici BOX paketa koji do kraja tekućeg kola plate posljednji račun, nemaju zaostali dug i primaju račun na mail (ili se prijave za primanje računa na mail u toku trajanja nagradnog kola).

Izvlačenje nagrada za korisnike koji su ispunili sve uslove, obavljaće pod nadzorom posebne tročlane komisije, metodom slučajnog odabira  za svako kolo pojedinačno i to:

  • za prvo kolo: 12. jula 2019. godine, u kojem se izvlače 3 nagrade i
  • za drugo kolo: 12. avgusta 2019. godine, u kojem se izvlače 2 nagrade.

Dobitnici nagrada će biti kontaktirani od strane m:tel-a (telefonski i / ili putem SMS-a) i dobiće obavještenje o nagradi, kao i mjestu i načinu podizanja odluke o dodjeli nagrade.Rezultati izvlačenja nagrada biće objavljeni na web sajtu m:tel-a, prvog radnog dana po izvlačenju nagrada.

Jedan korisnik može dobiti samo jednu nagradu, a ukoliko dobitnik nije u mogućnosti da iskoristi nagradno putovanje, isto može ustupiti drugoj osobi, uz pisanu saglasnost dobitnika i osobe kojoj se nagradno putovanje ustupa.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

kontakt pošiljaoca: [email protected]

Najčitanije