fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSPodijeli ljubav! Dva telefona uz Urban NEO S za samo 1 EUR

Podijeli ljubav! Dva telefona uz Urban NEO S za samo 1 EUR

Podgorica, 20. februar 2020. – Kompanija MTEL nastavlja sa prodajom telefona u paru tokom mjeseca februara.

Naime, za nove korisnike u svim poslovnicama dostupna su dva telefona Alcatel 5085D – A5 LED i Alcatel 5058I 3X za ukupnu cijenu od samo 1 euro mjesečno. Ugovor se potpisuje za postpaid paket Urban Neo S na 24 mjeseca. Korisnici u ovoj kampanji dobijaju gratis prepaid karticu sa tarifnim paketom Mrak.

Podsjećamo da u Urban NEO paketima razgovori ka mrežama u Crnoj Gori su neograničeni, a u svim paketima obuhvaćena je određena količina Interneta – čak do 150 GB mjesečno.  Poklon prepaid paket MRAK je mogućnost da korisnici besplatno aktiviraju Internet tarifni dodatak za neograničen pristup društvenim mrežama i sajtovima: Facebook, Viber, Instagram, Twitter, What’s App, Wikipedia i mondo GO u narednih 12 mjeseci. +

Dodatak se aktivira slanjem SMS poruke „drustvene“ na 14555.  Besplatni pozivi u m:tel mobilnoj mreži važe od 20 – 08 h. Gratis resursi se dodjeljuju  u skladu sa fer politikom – 2000 besplatnih minuta ka 060 i 068 mreži i 20 GB Interneta na mjesečnom nivou.

Aktivacija kartice se plaća 6 eura. Akcija traje do isteka zaliha.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

kontakt pošiljaoca: [email protected]

Najčitanije