fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSRegentov božićni bazar i festival hrane

Regentov božićni bazar i festival hrane

Peti po redu Božićni bazar hotela Regent počinje sutra, u subotu 15. decembar i održavaće se tri vikenda u decembru (15. i 16.  | 22.  i 23. | 29. i 30.) od 12.00 do 16.00 časova. Uslijed nepovoljnog vremena, bazar će se održati na natkrivenoj terasi Murano restorana.

„Najboljih 17 od ukupno prijavljenih 38 izlagača predstaviće izuzetan izbor nakita, božićnih i novogodišnjih dekoracija, maslinovog ulja, proizvoda od maslina i maslinovog drveta, domaćih gastronomskih proizvoda (sirupi, džemovi, slatka), ručnih radova, suvenira i ukrasnih dodataka kreiranih u duhu Božića. Svi oni koji žele da u doba darivanja izaberu nešto unikatno imaće ove godine zaista izuzetan izbor.“ Izjavio je Željko Knezović, Menadžer za hranu i piće hotel Regent.

Festival hrane će se takođe održati 15. decembra na natkrivenom dijelu Italian Gaden-a hotela Regent takođe od 12 do 16 časova u okviru kojeg će se predstaviti sektor hrane i pića hotela Regent Porto Montenegro sa prazničnim delicijama: tradicionalni božićni kolači, priganice, topla čokolada, kuvano vino, kuvana rakija sa medom, čaj i drugi topli napitci. Sektor hrane i pića će ponuditi i slane delikatese poput kobasica, domaće pašte koja će biti poslužena u cijelom Gran Padano siru te pržene girice čime će početak ovogodišnjeg Božićnog bazara dobiti posebnu gastro dimenziju.

Bend „Toć“ će svirkom 15. decembra uveličati Božićni bazar i Festival hrane te će muzički uokviriti ovu  idealnu priliku za druženje u susret praznicima.

Kontakt osoba: Elena Liljanić [email protected]  

Najčitanije

uprava policije, berane, Sektor granične policije, Uprava carina, krijumčarenje robe, pucnjava

U saobraćajnoj nezgodi u Radovićima poginula jedna osoba

Podgorica, (MINA) – U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u mjestu Radovići, na kružnom...