fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSU nagradnom konkursu „Kreni u avanturu i osvoji NLB Visa nagradu“ podijeljeno...

U nagradnom konkursu „Kreni u avanturu i osvoji NLB Visa nagradu“ podijeljeno 13 nagrada i glavna nagrada – putovanje u Maroko

Nagradni foto konkurs za korisnike NLB Visa platnih kartica trajao je od 20.05. do 01.07.2019. godine i podijeljeno je 14 nagrada: 10 kofera, 3 GoPro Hero 7 Black kamere i jedna glavna nagrada – putovanje za dvoje u Maroko. Uslov za učešće u nagradnom konkursu bio je da klijent za plaćanje u inostranstvu koristi neku od NLB Visa platnih kartica (ne uključujući NLB Visa poklon i business kartice), uslika najljepše momente sa svog putovanja i podijeli ih na svom Instagram profilu uz kreativan opis i obavezan hešteg nlbvisaavanturisti (#nlbvisaavanturisti).

NLB Banka je ove godine pripremila nagradni konkurs sa drugačijim konceptom koji je imao za cilj da nagradi kreativnost i lojalnost klijenata koji Visa kartice koriste za plaćanje i van granica Crne Gore, a konkurs je ujedno bio dobra prilika da se klijenti podsjete benefita koje mogu koristiti u inostranstvu. Žiri, na čelu sa poznatim crnogorskim fotografom Aleksandrom Jaredićem, imao je zahtjevan zadatak da izabere 14 dobitnika, između 870 zanimljivih fotografija koje su do 01.07. postavljenje pod heštegom nlbvisaavanturisti (#nlbvisaavanturisti).

Glavnu nagradu je osvojio Miloš Danilović, a na zvaničnom uručenju nagrada, nagradu mu je uručila Ivana Bošković, direktorica Sektora poslovanja sa građanima.  Spisak sa svim dobitnicima u nagradnom konkursu dostupan je na linku.

U toku nagradnog konkursa, za NLB Visa kartice iz segmenta poslovanja sa građanima, u odnosu na isti period prethodne godine zabilježeno je povećanje broja transakcija u inostranstvu za 32%, dok je promet porastao za 21,56%. Takođe, korisnici NLB Visa debitnih kartica su bili aktivniji (87%) u ukupnom procentu korišćenja NLB Visa platnih kartica (segment poslovanja sa građanima) u inostranstvu. Prosječan iznos transakcije za plaćanje iznosio je 32 EUR.

Korisnici NLB kartica mogu ostvariti brojne benefite za plaćanje u inostranstvu, koje je podjednako jednostavno i bezbjedno kao u zemlji. Svim kreditnim katicama mogu trgovati na rate, čak i dok su na putovanju, dok u zemlji ovaj benefit mogu iskoristiti na preko 680 prodajnih mjesta. Banka pored trgovine na rate pruža mogućnost korišćenja posebnih popusta u visini do 20% na preko 400 odabranih prodajnih mjesta za sve NLB kartice, dok je za korisnike NLB debitnih kartica koji putuju u zemlje regiona: Srbija, Bosna i Hercegovina, Sjeverna Makedonija, Slovenija i Kosovo, obezbijeđeno besplatno podizanje novca na bankomatima NLB Grupe.

NLB Banka će i u budućnosti nastaviti da nagrađuje povjerenje svojih klijenata i brine o njihovoj finansijskoj pismenosti i boljem razumijevanju proizvoda i usluga koje nudi.

kontakt pošiljaoca: [email protected]

Najčitanije