fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSVeče u znaku glamura: U luksuznom naselju Dukley Gardens proslavljen Moët &...

Veče u znaku glamura: U luksuznom naselju Dukley Gardens proslavljen Moët & Chandon Grand Day

Moët & Chandon, najveći i najpoznatiji svjetski proizvođač šampanjca, obilježio je godišnji Moët & Chandon Grand Day. Slavlje se organizuje širom svijeta a svečano je bilo i u subotu, 22. juna, u luksuznom naselju Dukley Gardens, na prelijepoj Key West plaži u Budvi. U prisustvu brojnih gostiju nazdravljalo se do kasno u noć.

“Za nas je danas jako bitan dan – Moët & Chandon Grand Day, koji se slavi u cijelom svijetu. Preko 80 zemalja I preko 300 gradova slavi današnji dan. Više od milion ljudi će danas dići čašu i nazdraviti šampanjcu Moët-u, prijateljstvu, druženju, slavi i veselju”, kazao je Igor Popović ispred kompanije “Energy Star International” koja je i zastupnik ovog svjetskog brenda.

Moët & Chandon je šampanjac kojim se slavi uzbuđenje života i glamur. O njegovoj popularnosti govori i podatak da se svake sekunde u svijetu otvori boca ovog pića.

“Moët je danas sinonim luksuza, sinonim za proslave, evente i praktično nijedno veselje ne može proći bez njega”, dodaje Popović.

Već drugu godinu zaredom događaj je organizovan u luksuznom kompleksu Dukley Gardens gdje su se domaćini pobrinuli za sjajan ugođaj. Proslavi su pored domaćih, prisustvovali i gosti iz inostranstva. Odjeveni u prepoznatljive boje Moëta – bijele, svjetlucave i srebrne, družili su se uz zalazak sunca, muziku i zvuke talasa.

“Posebno nam je zadovoljstvo da ispred kompanije Dukley organizujemo ove godine Moët & Chandon Grand Day na našem novom objektu koji je nastao u partnerstvu sa Nikiki Beach-om i nešto je na šta smo posebno ponosni. I ove godine smo spremili zanimjiv meni koji će pažljivo biti uparen sa Moët šampanjcem i svim pratećim elementima koji idu uz njega. Radujemo se što ćemo ugostiti najpažljivije konzumente ovog napitka koji zaista zaslužuju da probaju hranu koja je uparena uz to”, kazao je Nemanja Janković ispred Dukley Gardensa.

Moët & Chandon slavi uzbuđenja koja donosi život i naglašava da je svaka sekunda u ispijanju šampanjca iskustvo, a iskustvo je #moetmoment koji treba doživjeti u sadašnjem trenutku.

Uz odličan Moët & Chandon ide i odlična muzika pa su goste u Budvi uveseljavali di-džej i Milica Majstorović sa bendom.

Link za preuzmanje video materijala: https://wetransfer.com/downloads/9e1348995f3353c9dab0a86d5f191a2520190626064940/15ed709c200ae8c1b59e6c22020e051920190626064940/848b52

Kontakt pošiljaoca: [email protected]

Najčitanije