fbpx
NaslovnicaBusiness Top StoryBesplatan prevoz povodom otvaranja skijališta Kolašin 1600

Besplatan prevoz povodom otvaranja skijališta Kolašin 1600

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Nacionalna turistička organizacija (NTO) organizovaće u subotu, povodom zvaničnog otvaranja skijališta Kolašin 1600, besplatan prevoz do tog ski centra, kao i zabavni program.

“Resorno Ministarstvo i NTO su, za posjetioce tog ski centra, obezbijedili besplatan ski pas, degustaciju hrane i pića, kao i bogat zabavni program“, navodi se u saopštenju NTO.

Besplatan prevoz u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama i Glavnim gradom organizovan je iz Podgorice, Bara, Budve i Herceg Novog.

Sve informacije o prevozu zainteresovani mogu dobiti putem besplatnog broja Call centra Montenegro 0 8000 1300.

Iz NTO-s su naveli da će posebna atrakcija biti priprema mega kačamaka za sve posjetioce.

Na stazi će biti organizovana i trka u veleslalomu na 600 metara, koju će započeti proslavljeni jugoslovenski skijaš i svjetski prvak, Bojan Križaj.

Za dobru atmosferu na skijalištu pobrinuće se Dj MR Jools i DJ Shar, a koncerte će održati i grupa Crveno i Crno i Sergej Ćetković sa bendom.

“Zabava će se nastaviti na gradskom trgu uz koncerte, defile mažoretki i vatromet. Muzičke zvijezde Anita Popović i Danijel Alibabić održaće koncerte na gradskom trgu”, zaključuje se u saopštenju.

Najčitanije