fbpx
NaslovnicaMINA BusinessBožićni bazar privlači sve veći broj posjetilaca

Božićni bazar privlači sve veći broj posjetilaca

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Diplomatski Božićni bazar svake godine privlači sve veći broj posjetilaca, a iznos prikupljenih sredstava uvijek je usmjeren na pravu adresu, tamo gdje je i najpotrebnije, saopštila je prva dama Crne Gore Lidija Đukanović.

Ona je danas otvorila 11. diplomatski Božićni bazar koji je organizovao Međunarodni klub žena Crne Gore.

“Radili ste veoma naporno da omogućite uspjeh humanitarnog bazara i ja vam na tome posebno zahvaljujem – svim međunarodnim učesnicima, domaćim kompanijama, volonterima i posjetiocima”, kazala je Đukanović.

Ona je, kako je saopšteno iz Službe za informisanje Predsjednika, rekla da vjeruje da će pažljivo odabrani proizvodi i originalni pokloni zadovoljiti ukuse posjetilaca.

Đukanović je dodala da je svaki utrošeni euro na bazaru opredijeljen za nečije dobro.

“Neka današnja božićna atmosfera potraje. Prenesimo toplinu, ljubav i zajedništvo u naše domove i pružimo pažnju i podršku onima kojima je potrebna”, zaključila je Đukanović.

Nakon ceremonije svečanog otvaranja diplomatskog humanitarnog bazara, Đukanović je obišla izložene štandove, upoznala se sa nacionalnim proizvodima i donirala sredstva koje će Međunarodni klub žena ove godine uputiti Javnoj ustanovi Komanski Most iz Podgorica, Javnoj predškolskoj ustanovi EKO Bajka iz Pljevalja, podgoričkoj nevladinoj organizaciji (NVO) Happy Paws, Centru za obrazovanje i odgoj – Don Boško, Gimnaziji „Slobodan Škerović“ i Osnovnoj školi i dječijem vrtiću „Bajo Jojić“ iz Andrijevice.

Najčitanije

Roma, Atalanta, Bajer i Marsej u polufinalu

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri Rome, Atalante, Bajera iz Leverkuzena i Marseja plasirali su se...