fbpx
NaslovnicaMINA BusinessBudva na beogradskom sajmu turizma

Budva na beogradskom sajmu turizma

Beograd, (MINA-BUSINNESS) – Turistička organizacija Opštine Budva (TOB) predstaviće samostalno destinaciju na Međunarodnom sajmu turizma, koji sjutra počinje u Beogradu pod sloganom Put pod noge.

Iz TOB-a su saopštili da će Budva i ove godine turistima iz Srbije predstaviti sve svoje potencijale, prirodne ljepote, plaže, istorijske spomenike, događaje iz oblasti kulture, zabavne manifestacije i gastronomsku ponudu.

Turistima će, kako je saopšteno, predstaviti i preko 130 hotela sa 17,3 hiljade ležajeva, od kojih je više od polovine sa četiri i pet zvjezdica, ali i privatni smještaj u apartmanima, kućama i vilama.

“TOB će u Beogradu, na sajmu koji traje do nedjelje, prvi put promovisati kataloge aktivnog odmora, plaža i privatnog smještaja, a na led ekranima moderno dizajniranog štanda brojni posjetioci će imati priliku da vide i nove video materijale”, navodi se u saopštenju.

Tokom Sajma turizma u Beogradu, svi pratioci Facebook i Instagram stranice TO Budva, budva.travel, biće u prilici da učestvuju u bogatoj nagradnoj igri koji su pripremili predstavnici TOB-a u saradnji sa turističkom privredom grada.

“Srećnim dobitnicima večere u svojim objektima poklanjaju restorani Porto, Obala, Jadran, Zeleni gaj i Tropico”, kazali su iz TOB-a.

Besplatne komplete karata za Sea Dance koji će se održati od 28. do 30. avgusta poklanja Exit fondacija, a mnogobrojni pratioci društvenih mreža dobiće i besplatne ulaznice za Aqua park u Budvi.

“U četvrtak u 13 sati, na prostoru TO Budve, biće organizovan koktel za prijatelje i predstavnike medija, a atmosferu će primorskim pjesmama uljepšati ansambl Kult iz Beograda”, dodaje se u saopštenju.

Na prostoru od 105 kvadrata u hali 1 beogradskog sajma, kako su naveli, pored predstavnika TOB, biće prisutni i predstavnici lokalne samouprave i turističke privrede Villa Geba sa Svetog Stefana, petrovački hoteli Melia i WGrand, budvanski Park i Pozzo, hotel Aleksandar iz Rafailovića i turistička agencija Explorer Montenegro.

“Aranžmane u hotelima poklonili su Villa Geba, Splendid, Aleksandar u Rafailovićima, Falkensteiner Montenegro, WGrand, Tre Canne, Budva, Park i Obala”, zaključuje se u saopštenju.

Najčitanije

SNP

Kaluđerović: Bez odlaganja uvesti Amber Alert sistem

Podgorica, (MINA) - Poslanica Socijalističke narodne partije (SNP) Slađana Kaluđerović pozvala je Vladu i...