fbpx
NaslovnicaMINA BusinessCijene odgovaraju kvalitetu ponude 

Cijene odgovaraju kvalitetu ponude 

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Cijene mobilijara na crnogorskim plažama formiraju zakupci, a trenutno one odgovaraju kvalitetu ponude, saopštio je direktor Morskog dobra, Predrag Jelušić.

„Mobilijar na plažama košta od pet, šest i sedam EUR po kompletu, pa do ekskluzivnih plaža gdje su te cijene dva do tri puta više“, kazao je Jelušić u Jutarnjem programu TVCG.

On je naveo da Morsko dobro ne utiče na cijene mobilijara na plažama.

“Cijene se slobodno formiraju, konkurencija između zakupaca je otvorena. Mislim da sad cijene odgovaraju kvalitetu ponude i posljednjih godina nema većih promjena”, rekao je Jelušić.

On je naveo da i mediji često potenciraju cijene zakupa na Svetom Stefanu.

“To onda ode kao vijest da je to cijena na cijelom primorju, što nije tačno. Mislim da su cijene izbalansirane“, ocijenio je Jelušić.

On je podsjetio da se na preko 100 lokacija svakih 15 dana ispituje kvalitet morske vode.

“Ispitivanja pokazuju da je na preko 96 odsto plaža voda odličnog kvaliteta“, kazao je Jelušić i dodao da postoji 350 organizovanih kupališta na primorju.

On je naveo da je ove godine oko 1,7 hiljada lokacija bilo na javnom pozivu.

Petogodišnji ugovori sa zakupcima plaža, prema riječima Jelušića, daju šansu da se kvalitetnije upravlja plažama i da budu što atraktivnije.

“Naša misija je da novac koji prihodujemo od zakupa, uložimo u podizanje kvaliteta plaža i u infrastrukturu odnosno u trajna ulaganja“, zaključio je Jelušić.

Najčitanije