fbpx
NaslovnicaMINA BusinessInvesticijeCKB-u nagrada za najbolju banku u Crnoj Gori

CKB-u nagrada za najbolju banku u Crnoj Gori

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Prestižni svjetski magazin Global Finance dodijelio je priznanje Crnogorskoj komercijalnoj banci (CKB) za najbolju banku u Crnoj Gori za ovu godinu.

Nagradu u ime CKB-a primio je glavni izvršni direktor Pál Kovács u Nacionalnom Press klubu u Vašingtonu.

„Na osnovu obimnog, višemjesečnog istraživanja, urednici Global Finance-a dodijeli su priznanje CKB-u za najbolju banku u Crnoj Gori za ovu godinu“, navodi se u saopštenju.

Kovács je kazao da je to priznanje potvrda postignutih rezultata, koje zasnivaju na izvrsnom odnosu sa klijentima, ali i društvenom zajednicom u cjelini.

„U stalnoj težnji da budemo još bolji, unaprjeđujemo kvalitet usluga i proizvoda prateći potrebe naših klijenata, ali i tehnološki razvoj“, naveo je on.

Kovács je dodao da su snažno zakoračili u proces digitalne transformacije i da vjeruje da su tako postavili stabilan osnov za održiv rast i buduće uspjehe.

Global Finance je uručio nagrade najboljim bankama na globalnom, regionalnom i nacionalnom nivou iz čak 149 država svijeta.

Pobjednici su izabrani na osnovu poslovnih performansi, uključujući rast aktive, inovativnost proizvoda i razvoj poslovanja, oslanjajući se i na ocjene finansijskih analitičara i mišljenje bankarskih konsultanata i predstavnika korporativnog sektora, reputacije, izvrsnosti upravljanja, ali i liderstva u digitalnoj transformaciji.

Najčitanije