fbpx
NaslovnicaMINA BusinessDaju u zakup zemljište za potrebe izgradnje Aqua parka

Daju u zakup zemljište za potrebe izgradnje Aqua parka

Ulcinj, (MINA-BUSINESS) – Opština Ulcinj pozvala je zainteresovane da se do 20. novembra prijave na javni poziv za davanje u dugoročni zakup od 30 godina nepokretnosti na lokaciji Gornji Štoj, u cilju izgradnje Aqua parka sa pratećim sadržajima.

Pravo učešća imaju sve domaće i strane kompanije i konzorcijumi koji dostave ponudu za finansiranje, projektovanje, opremanje, održavanje i upravljanje Aqua parkom, u skladu sa planskom dokumentacijom.

Minimalna cijena za zakup nepokretnosti iznosi 1,75 EUR po metru kvadratnom na godišnjem nivou.

Svi ponuđači dužni su da ispune određene uslove, između ostalog da su otkupili tendersku dokumentaciju do 11. novembra i za to platili naknadu od 1,5 hiljada EUR.

„Ponuđači su dužni da dostave ponudu iznosa zakupnine na godišnjem nivou iskazanu u eurima po metru kvadratnom. Ponuda čiji ponuđeni iznos bude manji od minimalne cijene zakupa smatraće se neurednom“, navodi se u javnom pozivu.

Ponuđači moraju da dostave i dokaz o uplati depozita ili originalnu bankarsku garanciju ponude u korist Opštine Ulcinj u iznosu od deset hiljada EUR.

Originalna bankarska garancija ponude mora biti bezuslovna „bez prigovora“ i naplativa na prvi poziv sa rokom važenja minimum 180 dana od dana otvaranja ponude.

Bankarsku garanciju mora izdati banka sa sjedištem u Crnoj Gori.

Ponuđač mora da dostavi i dokaz da je u posljednje dvije godine ostvario neto pozitivan finansijski rezultat, kao i da je ostvario ukupan promet od najmanje 45 miliona EUR za posljednje tri poslovne godine.

Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS

 

Najčitanije