fbpx
NaslovnicaMINA BusinessExpo Trophy za firmu Winterhalter gastronom Montenegro

Expo Trophy za firmu Winterhalter gastronom Montenegro

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Budvanska kompanija Winterhalter gastronom Montenegro dobitnik je prve nagrade Expo Trophy i Zlatne plakete, koje dodjeljuje Jadranski sajam.

Druga nagrada, odnosno Srebrna plaketa pripala je izlagaču Tehno-Dom iz Zagreba, a treća odnosno Bronzana plaketa kompaniji AG Vebo iz Ljubljane.

Iz Jadranskog sajma su saopštili da su nagrade dodijeljene izlagačima za izuzetan anstup na Međunarodnom sajmu turizma, opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo – Metubes, kao i sajmovima hrane i ekologije, koji su održani ove sedmice.

Žiri je odlučio i da jednom broju izlagača oda priznanje za uspješan nastup, a te nagrade dobila je nevladina organizacija (NVO) Eko centar iz Budve i kompanija Jasin Shpk iz Prizrena.

Kompanija Winterhalter gastronom Montenegro, koja je dobitnik Expo Trophy nagrade, osnovana je prije 70 godina.

“Danas je to kompanija sa podružnicama u cijelom svijetu i globalni brend za proizvodnju profesionalnih sistema za pranje posuđa. To ime predstavlja sinonim za inovaciju i garanciju najvišeg kvaliteta rješenja za pranje posuđa u ugostiteljstvu, hotelijerstvu, objektima zajedničke prehrane”, navodi se u saopštenju.

Iz Jadranskog sajma je saopšteno da je njihova prezentacija na ovogodišnjem sajmu u Budvi demonstracija brižljivo osmišljenog nastupa koji je utemeljen na želji da se ostvari potpuna očiglednost superiornog kvaliteta proizvoda koji se nude.

“Oni ne opisuju mogućnosti svojih mašina, već praktično pokazuju kako uprljani tanjiri i čaše na naše oči postaju blistavo čisti poslije pranja u njihovim mašinama, čiji stakleni zidovi omogućavaju vizuelni uvid u cjelokupan process”, dodaje se u saopštenju.

Štand je dovoljno prostran, funkcionalan i do najsitnijih detalja organizovan i dizajniran sa ukusom i stilom.

“Uz vrhunski promotivni materijal i besprijekorno obučeno osoblje na štandu, to je sasvim dovoljno za prvu nagradu i Zlatnu plaketu sajma”, objasnili su iz Jadranskog sajma.

Firma Tehno-Dom, koja je dobitnik druge nagrade, prodaje aparate za grijanje koji za gorivo koriste bioetanol, koji su lijepo dizajnirani, funkcionalni i ekonomični jer omogućavaju uštedu i do 30 odsto u odnosu na druge izvore.

Firma AG Vebo iz Ljubljane, dobitnik treće nagrade, spada u red preduzeća koja posluju po principima konkurentnosti na zrelim i razuđenim savremenim tržištima.

“Bave se prodajom stolica i stolova za firme, na primjer ugostiteljske, pri čemu pojedine djelove tih proizvoda, kao što su stone ploče, proizvode sami”, zaključili su iz Jadranskog sajma.

Najčitanije

Roma, Atalanta, Bajer i Marsej u polufinalu

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri Rome, Atalante, Bajera iz Leverkuzena i Marseja plasirali su se...