fbpx
NaslovnicaMINA BusinessGlavna nagrada odlazak na Festival filma u Veneciji

Glavna nagrada odlazak na Festival filma u Veneciji

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Hipotekarna banka pokrenula je danas nagradnu igru pod nazivom Najprije gledaj, onda doživi, u sklopu koje će glavna nagrada biti putovanje za dvije osobe na Filmski festival u Veneciji.

Pravo učešća imaju svi klijenti, korisnici Mastercard kartica Hipotekarne banke, koji od danas do 24. juna budu koristili bilo koju Mastercard karticu banke za plaćanje na POS terminalima u zemlji i inostranstvu, za plaćanje putem interneta i za plaćanje računa na bankomatima.

Minimalni iznos transakcije ili plaćanja treba da bude 20 EUR, a minimalni ukupni zbir potrošnje tokom perioda trajanja nagradne igre 600 EUR.

„Određivanje dobitnika obavlja se slučajnim izborom imena vlasnika Mastercard kartice Hipotekarne banke, pomoću softvera specijalno dizajniranog za ovu priliku“, navodi se u saopštenju.

Glavna nagrada podrazumijeva putovanje za dvije osobe na Filmski festival u Veneciji. Osim toga, tri klijenta Hipotekarne banke imaće priliku da svoje prijatelje ili porodicu obraduju i privatnim filmskim projekcijama u Cineplexx-u Delta City.

Po dolasku u Veneciju, srećni dobitnik biće gost Mastercarda i tri dana uživati u čarima Venecije, filmskim projekcijama, vožnji gondolom, koktelima na najprestižnijim mjestima, crvenom tepihu.

Spisak dobitnika biće dostupan i na web stranici www.hipotekarnabanka.com.

Iz banke su napomenuli da u nagradnoj igri ne učestvuju transakcije koje se odnose na podizanje novca na bankomatima i isplatnim POS terminalima.

Najčitanije

Na Wall Streetu oprez

Njujork, (MINA-BUSINESS) - Na Wall Streetu su u srijedu berzanski indeksi ostali gotovo nepromijenjeni,...