fbpx
NaslovnicaMINA BusinessInovirali gotovinske i kredite za refinansiranje

Inovirali gotovinske i kredite za refinansiranje

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Erste banka je inovirala gotovinske i kredite za refinansiranje postojećih kratkoročnih i srednjoročnih obaveza u toj ili drugim bankama.

Iz banke su saopštili da korisnici kredita, osim što mogu refinansirati postojeće kreditne obaveze, lizing, prekoračenja po računu, kreditne kartice, kao i sve ostale finansijske obaveze, imaju mogućnost da podignu dodatnu u gotovinu, shodno svojim potrebama i bonitetu.

„Maksimalan iznos gotovinskog kredita je povećan na 25 hiljada EUR, dok je nominalna kamatna stopa fiksna i iznosi od 6,5 odsto do 7,49 odsto na godišnjem nivou. Rok otplate je do deset godina, a naknada za obradu kredita iznosi do 1,5 odsto“, kazali su iz Erste banke.

Krediti se, kako su dodali, odobravaju bez hipoteke.

Iz banke su objasnili i da je za iznose od 20 do 25 hiljada EUR potrebna riziko polisa životnog osiguranja za korisnika kredita, koja pokriva najmanje 40 odsto ukupnog iznosa kredita.

„Ta polisa služi kao zaštita sudužnika ili nasljednika od eventualne obaveze da vraćaju kredit u slučaju nepredviđenog kritičnog događaja“, navodi se u saopštenju.

Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS

Najčitanije