fbpx
NaslovnicaMINA BusinessIznenađenja za postpejd korisnike

Iznenađenja za postpejd korisnike

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Kompanija Telenor je, u susret predstojećim praznicima, pripemila iznenađenja za postpejd korisnike koji obnove postojeći ili potpišu novi ugovor na dvije godine.

„Korisnici koji kupe telefon i potpišu dvogodišnji ugovor, dobiće dva puta više interneta u odnosu na količinu uključenu u paket koji koriste“, navodi se u saopštenju.

Iz kompanije su objasnili da korisnici, ukoliko ne kupe telefon, mogu da potpišu dvogodišnji ugovor kojim aktiviraju pogodnost pod nazivom Dva puta više interneta.

„Bilo da iz jednog ili drugog razloga potpišu ili produže ugovor, korisnicima sljeduje poklon – vaučer koji omogućava popust prilikom kupovine telefona. Korisnici vaučer mogu iskoristiti na drugom Telenor broju ili ga nekom pokloniti“, rekli su predstavnici Telenora.

Praznična postpejd kampanja odnosi se na korisnke Plus, Play Plus i Premium tarifnih paketa. Količina dodatnog interneta zavisiće od paketa, pa korisnici mogu dobiti od četiri dodatna gigabajta (GB) uz paket Plus M, do 24 GB koji dobijaju uz Play Plus XL paket.

„I za drugu pogodnost važi isti princip, količina popusta zavisiće od odgovarajućeg paketa koji korisnici odaberu. Korisnike očekuje i do 100 EUR popusta za kupovinu telefona iz široke Telenorove ponude“, kazali su iz kompanije.

Svi korisnici, uključujući i preduzeća, praznične pogodnosti mogu aktivirati od danas, a promotivni period traje do kraja januara.

„Inoviranom postpejd ponudom, Telenor izlazi u susret potrebama svojih korisnika, pa će još više interneta i dodatne povoljnosti za kupovinu savremenih uređaja upotpuniti iskustvo digitalne komunikacije u Telenor mreži“, navodi se u saopštenju.

Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS

Najčitanije