fbpx
NaslovnicaMINA BusinessJoš 150 umanjenja od 50 EUR za članove Zlatnog tima

Još 150 umanjenja od 50 EUR za članove Zlatnog tima

Nikšić, (MINA-BUSINESS) – Elektroprivreda (EPCG) je danas izvukla dobitnike trećeg kola nagradne igre Zlatni tim uhvati ritam, što podrazumijeva 150 umanjenja od 50 EUR na računima za struju.

Iz EPCG su saopštili da su 150 umanjenja od 50 EUR dobila domaćinstva iz skoro svih crnogorskih gradova.

„Njima će se umanjenje od 50 EUR automatski obračunati na narednom, aprilskom računu“, navodi se u saopštenju kompanije.

Nagradna igra Zlatni tim uhvati ritam počela je 15. januara i trajaće do 31. maja, a realizuje se u pet kola.

Nagradna igra je organizovana za domaćinstva koji su članovi Zlatnog tima.

U bazi za izvlačenje dobitnika našlo se 173,66 hiljada domaćinstava, članova Zlatnog tima.

Iz EPCG su rekli da se 110 umanjenja od 50 EUR izvlačilo iz baze u kojoj su svi članovi Zlatnog tima, njih 162,8 hiljada, a 40 umanjenja iz baze u kojoj su članovi Zlatnog tima koji koriste servis elektronski račun, kojih je bilo 14,04 hiljade.

Sistem izvlačenja dobitnika organizovan je metodom slučajnog izbora pretplatnog broja korisnika elektronskim putem.

Spisak dobitnika može se pogledati na sajtu kompanije www.epcg.com. Takđoe, sjutra će u svim štampanim medijima biti objavljen spisak dobitnika – pretplatni broj i grad.

O dobitnicima se javnost može informisati i na Facebook stranici kompanije, na kojoj je išao prenos izvlačenja uživo, koji se takođe može pogledati.

Iz EPCG su podsjetili da su ostala još dva kola nagradne igre, za koje će izvlačenja biti organizovano 27. maja i 19. juna.

„U naredna dva kola nagradni fond čini 150 umanjenja na računu od 50 EUR. Kao i u prethodnim izvlačenjima, 110 umanjenja izvlači se iz baze u kojoj će biti svi članovi Zlatnog tima, a 40 umanjenja iz baze u kojoj su članovi Zlatnog tima koji imaju aktiviran servis elektronski račun“, zaključuje se u saopštenju.

Najčitanije