fbpx
NaslovnicaMINA BusinessLuštica Bay najbolji rezidencijalni projekat

Luštica Bay najbolji rezidencijalni projekat

Tivat, (MINA-BUSINESS) – Projekat izgradnje novog grada Luštica Bay dobitnik je renomirane Evropske nagrade za nekretnine, kao najbolji rezidencijalni projekat, saopšteno je iz kompanije Luštica Development.

Kompanija je nagrađena i priznanjem za najbolji veb sajt u kategoriji razvojnih projekata u Evropi.

„Odluku o nagradama donio je žiri koga čini više od 80 svjetskih stručnjaka iz oblasti nekretnina, a ocjenjivanje je fokusirano na dizajn, kvalitet, uslugu, inovativnost, originalnost i posvećenost održivosti, čime se posebno istakao projekat Luštica Bay“, navodi se u saopštenju.

Planiranje i razvoj Luštice Bay kao nove održive turističko-rezidencijalne destinacije, visoka vrijednost investicije procijenjena na 1,1 milijardu EUR, integracija u okruženje, kao i visoki standardi u izgradnji i usluzi, istakli su u prvi plan projekat Luštica Bay.

„Na ceremoniji proglašenja nagrada Crna Gora je predstavljena kao najbrže rastuća turistička destinacija sa velikim investicionim potencijalom u oblasti nekretnina, u čemu se posebno ističe projekat Luštica Bay“, saopštili su predstavnici Luštica Development-a.

U kompaniji su posebno ponosni na činjenicu da je žiri prepoznao njihove napore na promociji projekta i uopšte Crne Gore kao destinacije putem digitalnih medija, pa je Luštica Bay nagrađena i u tom segmentu.

Evropske nagrade za nekretnine je jedan od najpriznatijih i najprestižnijih programa te vrste i svjetski priznato odličje izvrsnosti za koje se u svakom ciklusu nadmeću brojni razvojni projekti, nautičke marine i rezidencijalni projekti.

Najčitanije