fbpx
NaslovnicaMINA BusinessMil-Com prvorangirani ponuđač

Mil-Com prvorangirani ponuđač

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Nikšićko preduzeće Mil-Com prvorangirani je ponuđač po javnom oglasu za dodjelu ugovora o koncesiji za detaljna geološka istraživanja i eksploataciju tehničko-građevinskog kamena na lokalitetu Ledenice u Opštini Kotor.

Iz Ministarstva ekonomije je saopšteno da je Tenderska komisija konstatovala da je preduzeće Mil-Com blagovremeno dostavilo ponudu, kojem je dodijelila 72,33 boda.

„Na osnovu rezultata realizovanog vrednovanja izabran je prvorangirani ponuđač Mil-Com za dodjelu koncesije za detaljna geološka istraživanja i eksploataciju pojave mineralne sirovine tehničko-građevinskog kamena Ledenice“, navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu Ministarstva.

Tenderska komisija, koja je obrazovana rješenjem Ministarstva ekonomije za spovođenje postupka javnog nadmetanja po javnom oglasu za dodjelu ugovora o koncesiji za detaljna geološka istraživanja i eksploataciju tehničko-građevinskog kamena na tom lokalitetu, utvrdila je rang listu ponuđača.

Ponuđač ima pravo da u roku od osam dana od objavljivanja rang liste na pisani zahtjev, u Ministarstvu ekonomije, obavi uvid u dokumentaciju.

Ponuđač ima pravo da podnese prigovor na rang listu ponuđača u dva primjerka Vladinoj Komisiji za koncesije u roku od 15 dana od njenog objavljivanja na internet stranici nadležnog organa.

Najčitanije