fbpx
NaslovnicaMINA BusinessMobilnim korisnicima deset GB interneta

Mobilnim korisnicima deset GB interneta

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Kompanija M:tel, povodom novogodišnjih praznika, svim svojim mobilnim korisnicima poklanja deset gigabajta (GB) interneta, a kablovskim otvorene sve kanale.

Iz te kompanije je saopšteno da svi prepaid i postpaid korisnici mogu besplatno aktivirati ponudu, slanjem SMS-a POKLON na broj 14555, tokom promotivnog perioda do 31. januara.

„Poklon resursi mogu biti aktivirani samo jednom i ne važe u romingu. Dobijene Internet resurse korisnik može da koristi do 31. januara“, navodi se u saopštenju.

Kablovskim korisnicima će, kako se dodaje, tokom promotivnog perioda omogućiti pristup svim kanalima, bez posebne aktivacije.

Za HBO i Zadruga pakete potrebno je uraditi aktivaciju pozivom na broj 1600, putem aplikacije Moj mtel ili prijavom na portal Moj mtel, na linku: https://moj.mtel.me/.

„Više informacija o cjelokupnoj ponudi M:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600“, zaključuje se u saopštenju.

Najčitanije