fbpx
NaslovnicaMINA BusinessNagradili jubilarnog 500-hiljaditog putnika

Nagradili jubilarnog 500-hiljaditog putnika

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Kompanija Ryanair proslavila je danas jubilarnog 500-hiljaditog putnika na liniji sa i ka aerodromu Podgorica, od kada je 2013. godine uspostavila letove za crnogorsku destinaciju, saopštili su iz Aerodroma Crne Gore.

„Jubilarni putnici koji su dobili dvije povratne karte iz Podgorice ka nekoj od šest destinacija ka kojima leti Ryanair su Vojo i Slavka Stanišić“, navodi se u saopštenju.

Izvršna direktorica Ryanaira za prodaju i marketing, Ivana Hanjs, kazala je da su povodom jubileja ponudili karte počev od 14,99 EUR za putovanja do kraja marta, uz mogućnost rezervacije do ponoći u ponedjeljak.

„Kako će karte brzo planuti, upućujemo korisnike da na vrijeme posjete www.ryanair.com”, rekla je Hanjs.

Izvršni direktor Aerodroma Crne Gore, Danilo Orlandić, podsjetio je da je postojala samo jedna avio-linija, kada je Ryanair 2013. godine uveo letove prema Crnoj Gori.

„Danas Ryanair saobraća na šest avio-linija, uz uspostavljanje nove između Podgorice i Bolonje sa dva leta sedmično počev od 2. aprila. Ovo svjedoči o našim naporimo da učinimo Crnu Goru što dostupnijom posjetiocima, kao i da našim građanima približimo Evropu“, saopštio je Orlandić.

Ryanair će, prema rasporedu letjenja za ovogodišnju ljetnju sezonu, iz Crne Gore saobraćati prema šest destinacija – Berlin Šonefeld, Bolonja, Brisel Šarlroa, London Stansted, Stokholm Skavsta i Vroclav, sa 11 letova sedmično.

„Korisnici i posjetioci koji dolaze u Podgoricu od sada mogu uživati u još nižim cijenama i najnovijim pogodnostima koja donosi program Uvijek bolji, koje uključuju još više avio-linija, letova i destinacija, deset odsto popusta na Ryanair sobe na Travel Credit i platformu za putovanja Posjetite neko novo mjesto na ryanair.com“, zaključuje se u saopštenju.

Najčitanije

Cilj programskih linija dalji razvoj preduzeća i povećanje produktivnosti

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Program za unapređenje konkurentnosti privrede, koji je Vlada usvojila na sjednici...