fbpx
NaslovnicaMINA BusinessNagradna igra za članove Zlatnog tima

Nagradna igra za članove Zlatnog tima

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Elektroprivreda (EPCG) će za sve članove Zlatnog tima organizovati nagradnu igru Zlatni tim: Energija koja pokreće, u periodu od 9. do 31. januara.

„U nagradnoj igri pravo učešća imaće svi kupci iz kategorije domaćinstva, koji 31. januara budu imali stanje na računu nula EUR, odnosno koji ne budu imali dugovanja“, navodi se u saopštenju.

Bogati nagradni fond čine automobil Opel Astra 4DR Enjoy 103 kW, 1354 cm3, Euro 6, kao i sedam telefona SAMSUNG Galaxy S10 RAM 8+ HD 128GB CPU octa core.

Nagrade su i sedam tableta APPLE 10.2INCH IPAD 7 Wi-Fi RAM 3GB HD 32GB i deset električnih skutera Xiaomi MI M365, snage motora 250W.

„Javno izvlačenje dobitnika odnosno utvrđivanje rezultata igre, biće organizovano 20. februara, u prostorijama EPCG u Nikšiću“, dodaje se u saopštenju.

Sistem izvlačenja dobitnika organizovan je metodom slučajnog izbora pretplatnog broja korisnika elektronskim putem. Nakon pritiska na taster, na ekranu će se pojaviti pretplatni broj potrošača koji je dobitnik nagrade, kao i grad u kojem se pretplatni broj nalazi.

„Za deset električnih skutera Xiaomi MI, sistem izvlačenja dobitnika organizovan je metodom slučajnog izbora pretplatnog broja korisnika elektronskim putem iz baze članova Zlatnog tima koji imaju aktiviran servis Elektronski račun“, rekli su iz EPCG.

Taj servis omogućava korisnicima dobijanje računa elektronskim putem, u inbox mejla, a jednostavno se može aktivirati putem portala www.epcg.com, besplatnim pozivom Call centra na 19100, mejlom na [email protected], kao i putem zvanične Fejsbuk stranice EPCG.

Najčitanije

Đeljošaj - Dukaj

Đeljošaj: Glasanje Vukićević ne znači da je to stav Crne Gore

Podgorica, (MINA) – Glasanje šefice crnogorske delegacije u Parlamentarnoj skupštini Savjeta Evrope (PSSE) Maje...