fbpx
NaslovnicaMINA BusinessNaplatni punktovi radiće i sjutra

Naplatni punktovi radiće i sjutra

Nikšić, (MINA-BUSINESS) – Svi naplatni punktovi Elektroprivrede (EPCG) biće otvoreni i sjutra, zbog zahtjeva potrošača, saopšteno je iz kompanije.

“Šalteri i naplatni punktovi na primorju, kao i u Podgorici i Cetinju, radiće od sedam do 15 sati, u skladu sa novim radnim vremenom koje za te jedinice Snabdijevanja važi od 1. novembra”, navodi se u saopštenju kompanije.

Takođe, naplatni punkt u tržnom centru Mall of Montenegro u Podgorici u subotu će raditi od devet sati do 21 sat, dok će u Delti raditi u skladu sa radnim vremenom tog tržnog centra.

“Ostali naplatni punktovi i šalteri Snabdijevanja radiće u standardnom vremenskom periodu od osam sati do 16 sati”, dodaje se u saopštenju.

Iz kompanije su podsjetili da je u toku akcija Podijelimo teret 7 kojoj se mogu priključiti sva domaćinstva koja imaju dugovanje prema EPCG.

Potpisivanjem sporazuma, domaćinstva svoj dug mogu izmiriti po povoljnim uslovima, u fiksnim mjesečnim ratama od 20 EUR. Akcija traje do 31. decembra.

Više informacija građani mogu dobiti besplatnim pozivom na broj 19100, na zvaničnoj Facebook stranici kompanije kao i na sajtu www.epcg.com.

Najčitanije