fbpx
NaslovnicaMINA BusinessNova akcija štednje za građane

Nova akcija štednje za građane

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Addiko banka pripremila je novu akciju štednje za građane, u okviru koje se svi novi depoziti mogu oročiti po atraktivnoj kamatnoj stopi od 2,1 odsto na godišnjem nivou, na period od šest mjeseci.

Iz banke je saopšteno da akcija traje do 31. marta i da važi samo za nove oročene depozite.

„Rast depozitnog portfolija građana od preko 20 odsto tokom posljednje tri godine, potvrđuje rastuće povjerenje klijenata, što nas čini veoma ponosnim timom i potvrđuje našu strategiju”, rekao je izvršni direktor za komercijalne poslove, Miloš Miketić.

Addiko štediša, kako je objašnjeno, može postati svaki domaći i strani pojedinac.

“Uz prednosti digitalnog bankarstva štedni proizvodi imaće značajan uticaj na podsticanje štednje građana tokom cijele godine”, navodi se u saopštenju.

Addiko banka je, prema riječima njenih predstavnika, članica Fonda za zaštitu depozita (FZD) i omogućava visok stepen sigurnosti uloga za svoje klijente.

“U fokusu Addiko banke su svedenija ponuda proizvoda i usluga, efikasnije procedure i procesi i jednostavnija komunikacija sa klijentom. Banka je fokusirana na ključne proizvode koji su klijentima najvažniji, istovremeno osiguravajući praktičnost i udobnost za klijenta”, navodi se u saopštenju.

Addiko banka ima poslovnice u Podgorici, Nikšiću, Bijelom Polju, Herceg Novom, Pljevljima, Baru, Budvi, Kotoru i Tivtu.

Najčitanije