fbpx
NaslovnicaBusiness Top StoryNova prodaja imovine Atlas banke

Nova prodaja imovine Atlas banke

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Stečajna uprava oglasila je novu prodaju imovine Atlas banke.

Ovlašćeni za prodaju nepokretnosti je advokat Zorica Đukanović, prenosi Dan.

Predmet javnog nadmetanja su nekretnine Atlas banke u Podgorici u Ulici Stanka Dragojevića, za koje je početna cijena 1,99 miliona EUR.

Takođe, na prodaju je oglašena i imovina te banke u Opštini Bar, za koju je određena početna cijena od 785 hiljada EUR.

U novom oglasum objavljenom u ponedjeljak, navodi se da je za učešće na nadmetanju obavezan depozit od deset odsto početne cijene 198,85 hiljada EUR, za nekretnine koje se nalaze u Podgorici.

Sa druge strane, obavezni depozit za nekretnine u Baru, među kojima je i hotel, određen je iznos od 78,5 hiljada EUR.

Stečajni upravnik Atlas banke sredinom maja raspisao je takođe oglas o prodaji nepokretnosti od ukupno 5,79 hiljada kvadrata u vlasništvu te banke – poslovne zgrade, poslovni prostori, zemljište, garažna mjesta u Ulici Stanka Dragojevića i Kapital plaža, po ukupnoj početnoj cijeni od 10,6 miliona EUR.

Na prodaju je tada ponuđeno zemljište od 434 kvadrata pod zgradom 400 kvadrata i 34 kvadrata dvorišta, potom poslovna zgrada u vanprivredi ukupne površine 828 kvadrata sa podrumom i potkrovljem.

Od ukupne površine poslovni prostori su 3,94 hiljade kvadrata izgrađeni u ‘sivoj fazi’, a 50 garažnih mjesta su ukupne površine 591 kvadrat koji su potpuno završeni. Uslov za nadmetanje i tada je bila uplata depozita od 864,7 hiljada EUR.

Najčitanije

CEDIS

U četvrtak zbog radova isključenja struje u više opština

Zbog planiranih radova na mreži, u četvrtak 25. aprila, bez napajanja električnom energijom će...