fbpx
NaslovnicaMINA BusinessOčekuju dobru sezonu

Očekuju dobru sezonu

Cetinje, (MINA-BUSINESS) – Posjeta Lipskoj pećini, koja se nalazi u blizini Cetinja, bolja je 15 odsto u odnosu na isti period prošle godine, a očekuje se da ova sezona po posjećenosti nadmaši prethodnu.

Iz Turističkog preduzeća “Lipska pećina” su kazali da je ovogodišnja sezona počela 1. aprila i da će tačne podatke o posjetama imati na njenom kraju.

“Kako iz godine u godinu broj posjetilaca konstantno raste, a s obzirom i na to da je trenutno primjetno povećanje broja posjetilaca od 15 odsto u odnosu na prošlu godinu, tako i ove sezone očekujemo da se taj trend nastavi”, kazali su agenciji Mina-business predstavnici tog preduzeća.

Oni su rekli da je ove godine akcenat stavljen na dodatne usluge koje preduzeće nudi unutar same pećine.

“To su degustacija vina i domaćih sokova na pećinskom baru, kao i mini koncerti klasične muzike u jednoj od najvećih dvorana pećine”, dodali su iz preduzeća.

Kako su objasnili, prva tura je u prošloj godini proširena za dodatnih 200 metara, kako bi doživljaj posjetilaca bio još bogatiji, a sa proširenjem dodatnih staza preduzeće je za sada završilo.

“I ove godine su aktivne dvije ture pećinom, pa tako posjetioci imaju priliku da se opredijele za Pećinsku turu koja je pristupačna svima u dužini od 600 metara i Ekstremnu turu, koja je namijenjena avanturistima”, dodali su iz preduzeća.

Najčitanije