fbpx
NaslovnicaBusiness Top StoryOne&Only Portonovi prve goste dočekuje 1. jula

One&Only Portonovi prve goste dočekuje 1. jula

Kumbor, (MINA-BUSINESS) – One&Only Portonovi, prvi hotel tog tipa u Evropi i najmodernija destinacija na Jadranu, dočekaće prve goste 1. jula, saopštili su njegovi predstavnici.

Oni su kazali da će rizort ponuditi Chenot Espace – prvi wellness koncept za goste koji žele da vode aktivniji, zdraviji i uravnoteženiji život.

Rizort će, kako su dodali, ponuditi i Sabia restoran na čelu sa Giorgiom Locatellijem, jednim od najboljih italijanskih kuvara na svijetu.

“One&Only Portonovi nalazi se na ulazu u predivni bokokotorski zaliv, u zaklonjenoj idili jadranske obale Crne Gore, okružen spektakularnim planinama”, navodi se u saopštenju.

Nautička oaza sadrži 238 vezova i heliodrom.

Portonovi je, prema riječima njegovih predstavnika, dizajniran po ugledu na impresivne razmjere koje odražavaju arhitektonski stil starih venecijanskih palata.

“Dizajn i arhitektura prožimaju grandiozne fasade, veličanstvene kolonade, crvene krovove od terakote, vrtove i izvanrednu lepezu unutrašnjih i spoljnih bazena”, naveli su iz One&Only Portonovi.

Iz kompanije su saopštili da će se privatna pješčana plaža “nadmetati” sa najboljim na Mediteranu.

U središtu rizorta je Chenot Espace koji nudi pionirske wellness tretmane naučno ispitane da poboljšaju vitalnost i optimizuju zdravlje.

“Kulinarsko iskustvo, pod vođstvom izvršne kuvarice Nancy Kinchela, uključuje rafinirana italijanska jela u Sabia restoranu kuvara sa mišelinovom zvjezdicom, Giorgio Locatelli, azijski ručak na Tapasake klubu, kao i svježu crnogorsku, domaću kuhinju”, objasnili su njihovi predstavnici.

Oni su kazali da će Tapasake klub biti energetsko jezgro rizorta, a na tom mjestu, kako su dodali, gosti mogu da se opuste kraj bazena i uživaju u dnevnoj, spontanoj atmosferi uz nastupe poznatih DJ umjetnika.

Glavni komercijalni direktor Kerzner International, Brett Armitage, kazao je da otvaranje One&Only Portonovi rizorta predstavlja prekretnicu u istoriji, jer nastavljaju da proširuju svoj ultraluksuzni portfolio na nove destinacije širom svijeta.

“Oduševljeni smo što našim gostima koji su htjeli da uživaju u One&Only rizortu u Evropi, ovim otvaranjem to omogućavamo“, rekao je Armitage.

On je dodao da će One&Only Portonovi postaviti standard za novi nivo luksuza u regionu, s nenadmašnom uslugom, spektakularnim smještajem i nevjerovatnim iskustvima koja će se dešavati između očaravajućih planina i prelijepe jadranske obale.

Armitage je saopštio da su posebno uzbuđeni zbog ekskluzivnog partnerstva sa Henri Chenot, koji će redefinisati uživanje u rizortu, nudeći takozvane wellness programe od 360 stepeni.

Iz One&Only Portonovi su naveli da su sve elegantne gostinske sobe, apartmani i vile dizajnirane tako da gosti mogu uživati u veličanstvenom pogledu na okolnu marinu, zaliv i planine, sa raznim mogućnostima povezivanja smještajnih jedinica za grupe ili porodice koje traže fleksibilan prostor.

“Prostranih 113 soba za goste sadržaće moderne kamine za hladnije noći, prostrana kupatila sa prostorom za ležanje i dnevni boravak iste veličine kao spavaće sobe, kao i velike terase, prozore od poda do plafona, kako bi gosti mogli uživati u jedinstvenom pejzažu”, navodi se u saopštenju.

One&Only Portonovi Suite One je jednosobni predsjednički apartman sa privatnim vinskim podrumom, iz kojeg gosti mogu da odaberu neku od 268 boca vina iz Evrope i regiona, trpezarijom za 12 ljudi na otvorenom sa jedinstvenim pogledom na planine i zaliv, unutrašnji i spoljašnji kamini i poseban ulaz za batlere.

Rizort će, kako su saopštili, ponuditi dvije privatne vile, trosobnu Villa One i dvosobnu Villa Two.

“Svaka vila nalazi se u sopstvenoj mirisnoj bašti sa spoljnim tušem i privatnim bazenom, kao i bazenom za hidroterapiju sa šest stanica za masažu i pogledom na morski zalazak sunca, a sve upareno sa izuzetnom uslugom namjenskog tima batlera i kuvara”, dodaje se u saopštenju.

Najčitanije

Danas počinje isplata penzija

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Isplata februarskih penzija počeće danas, saopšteno je iz Fonda penzijskog i...