fbpx
NaslovnicaMINA BusinessOrganizuju radionicu u Budvi

Organizuju radionicu u Budvi

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Hipotekarna banka organizovaće 10. aprila radionicu namijenjenu preduzećima i građanima koji su izdavaoci smještaja, vlasnicima rent-a-car agencija, kao i agencijama koje se bave organizacijom izleta u Budvi.

Iz banke je saopšteno da će o aktuelnoj i korisnoj temi Unaprjeđenje internet prodaje za potrebe turističke privrede, govoriti strateg biznis transformacije i e-poslovnog razvoja, bloger, profesionalni predavač iz oblasti poslovne primjene interneta, Dragan Varagić.

Direktor Sektora kartičnog poslovanja i naprednih kanala prodaje, Sejad Šehić, učesnicima radionice detaljno će predstaviti jedinstveni platni servis Hipotekarne banke, HB booking.

„HB Booking platni servis omogućava registrovanim izdavaocima smještaja, rent-a-car i turističkim agencijama on-line naplatu svojih usluga, bez izrade sopstvenog web sajta, a njihovim klijentima bezbjedno i jednostavno plaćanje svojim platnim karticama, bez upotrebe POS terminala, u skladu sa najvišim bezbjednosnim standardima kartičnih kuća“, navodi se u saopštenju.

Radionica, koja se organizuje u susret predstojećoj turističkoj sezoni, je besplatna, a broj mjesta je ograničen. Radionici mogu prisustvovati svi zainteresovani subjekti, nezavisno od toga da li su klijenti Hipotekarne banke.

„Prijave na radionicu traju do 8. aprila, a obavljaju se putem prijavnog formulara na websajtu www.hb.co.me“, zaključuje se u saopštenju.

Najčitanije