fbpx
NaslovnicaMINA BusinessOtvaraju predstavništvo u Porto Montenegru

Otvaraju predstavništvo u Porto Montenegru

Tivat, (MINA-BUSINESS) – Globalni lider na tržištu luksuznih nekretnina Sotheby’s International Realty imaće od marta svoje predstavništvo i kancelariju u nautičkom naselju Porto Montenegro.

Iz Porto Montenegra su kazali da se ta internacionalna zajednica sa marinom za superjahte, hotelom Regent i luksuznim rezidencijama, savršeno uklapa u koncept Sotheby’s-a koji želi da na tržištu Mediterana i Evrope ponudi svoje usluge.

Takođe, to je prilika da prestižnim klijentima predstave sve benefite života na crnogorskoj obali.

„Za Crnu Goru je ovo velika vijest, jer je ona druga u regionu, pored Hrvatske, koju brend Sotheby’s želi da svjetskoj javnosti predstavi kao dragulj Mediterana i jednu od najbrže rastućih svjetskih turističkih destinacija“, navodi se u saopštenju.

Sotheby’s, koji predstavlja sinonim za najviše međunarodne standarde izvrsnosti u poslu s nekretninama, kako su naveli, svoju atraktivnu kancelariju otvara u nedavno završenom Baia rezidencijalnom krilu hotela Regent.

„Sotheby’s će tivatsko nautičko naselje predstaviti na svim poslovnim platformama, društvenim mrežama, klijentima, kupcima i investitorima“, saopšteno je iz Porto Montenegra.

Oni su kazali da će, između ostalog, promovisati i trenutne atraktivne ponude nekretnina u Porto Montenegru.

Partner i predstavnik Sotheby’s Montenegro, Hunter Milborne, kazao je da se predivna crnogorska obala u potpunosti uklapa u njihovu viziju brenda.

„Zadovoljstvo je promovisati ovu destinaciju, razvijati i valorizovati njene potencijale, ali i otvoriti kancelariju u srcu najcjenjenije internacionalne zajednice na Jadranu“, rekao je Milborne.

Globalna mreža Sotheby’s posluje u 72 zemlje širom svijeta, s gotovo hiljadu kancelarija i 22,7 hiljada nezavisnih saradnika u prodaji koji opslužuju tržište luksuznih nekretnina.

„Klijentima se nude snažni marketinški i referalni programi i pomoć da pronađu svoje domove ili investicije u nekretnine, ali i rezidencije za odmor“, zaključuje se u saopštenju.

Najčitanije