fbpx
NaslovnicaMINA BusinessInvesticijePonudiće investitorima povoljne uslove za razvoj biznisa

Ponudiće investitorima povoljne uslove za razvoj biznisa

Danilovgrad, (MINA-BUSINESS) – Opština Danilovgrad spremna je da italijanskim investitorima ponudi atraktivne lokacije i povoljne uslove za razvoj biznisa, saopštila je predsjednica te lokalne samouprave, Zorica Kovačević.

Ona je danas na sastanku sa ambasadorom Italije u Crnoj Gori, Lucom Zelioliem, najavila organizaciju velikog broja kulturnih manifestacija povodom 140 godina od uspostavljanja saradnje između dvije države.

Kovačević je kazala da je Zeliolia upoznala sa projektima koji će biti realizovani tokom ove godine u pogledu infrastrukture, putne infrastrukture, socijale, zdravstva, sporta i svih aktivnosti.

„Zeliolia smo upoznali da smo spremni da jedan broj investitora iz Italije, ukoliko su zainteresovani, primimo na razgovor u našu Opštinu i ponudimo im atraktivne lokacije, povoljne uslove za razvoj biznisa, kao i najmanje komunalije u Crnoj Gori“, rekla je Kovačević.

Ona je navela da su Zeliolia upoznali da su spremni da italijanskim investitorima pruže sve potrebne informacije kako bi, kako je navela, donijeli odluku da ulažu u Opštinu Danilovgrad.

Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS

Najčitanije

Mandić i Knežević na vojnoj vježbi u Srbiji

Podgorica, (MINA) - Predsjednik Skupštine Andrija Mandić i šef Demokratske narodne partije (DNP) Milan...