fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPonudili gotovinske kredite

Ponudili gotovinske kredite

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Addiko banka ponudila je klijentima novi proizvod, Blic gotovinski kredit, koji predstavlja brzo i jednostavno rješenje za njihove potrebe, s obzirom da se odobrava samo uz jednu posjetu banci, a od dokumentacije je potrebna jedino lična karta.

„Blic gotovinski krediti se odobravaju u iznosu do tri hiljade EUR, na rok otplate od jedne do pet godina, i to bez obaveze primanja zarade preko Addiko banke“, navodi se u saopštenju.

Iz banke su saopštili da su pružili priliku onim građanima koji ne primaju zaradu preko Addiko banke da mogu aplicirati za tu vrstu gotovinskih kredita.

„Pored Blic gotovinskog, Addiko banka u ponudi ima i gotovinski i Restart kredit za refinansiranje postojećih obaveza po još povoljnjijim uslovima“, dodaje se u saopštenju.

Ti krediti se odobravaju bez žiranata i hipoteke, u iznosu do 30 hiljada EUR. Kamatna stopa se kreće od 6,99 odsto godišnje uz rok otplate do 12 godina.

Restart kreditom se mogu zatvoriti postojeće finansijske obaveze, ali i dobiti gotovina do 25 odsto iznosa kredita.

„Direktno bankarstvo, kojim se Addiko vodi u svom poslovanju, karakteriše jednostavnost, pa klijenti do kredita iz gotovinskog spektra dolaze bez komplikacija i suvišne papirologije“, navodi se u saopštenju.

Direktor Sektora prodaje proizvoda na malo, Ognjen Mijušković, rekao je da u skladu sa konceptom jasnog, jednostavnog i direktnog bankarstva svu energiju usmjeravaju na uklanjanje nepotrebnih koraka i pojednostavljivanje procesa.

“Zahvaljujući tome uspijevamo da klijentima isporučimo ono što im je važno na brz i jednostavan način. Takođe, optimizovanim procedurama značajno umanjujemo vrijeme čekanja dok je kvalitet usluge i zadovoljstvo naših klijenata u stalnom rastu“, saopštio je Mijušković.

U fokusu Addiko banke su svedena ponuda proizvoda i usluga, efikasne procedure i jednostavna komunikacija sa klijentom.

Addiko Bank ima poslovnice u Podgorici, Nikšiću, Bijelom Polju, Herceg Novom, Pljevljima, Baru, Budvi, Kotoru i Tivtu.
(kraj) jlb

Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS

Najčitanije