fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPopunjenost kompleksa pokazatelj uspješne sezone

Popunjenost kompleksa pokazatelj uspješne sezone

Ulcinj, (MINA-BUSINESS) – Popunjenost prestižnog turističkog kompleksa Holiday Villages Montenegro kompanije Karisma, svjedoči da će i ova turistička sezona biti uspješna, ocijenio je premijer Duško Marković.

On je danas posjetio taj hotelsko-turistički kompleks, koji je otvoren prije nešto više od godinu i čestitao rukovodstvu na novim objektima i na činjenici da već u predsezoni imaju 80 odsto popunjenih kapaciteta.

Iz Vladine Službe za odnose s javnošću su kazali da je menadžment tog hotelsko-turističkog kompleksa, izgrađenog na osnovama nekadašnjih hotela Belvi i Olimpik, informisao Markovića o aktivnostima koje preduzima i izrazio zadovoljstvo poslovanjem u Crnoj Gori.

“Marković je obišao novi dio kompleksa, otvoren prije nepun mjesec, koji uključuje 96 prostranih luksuznih apartmana, dva nova bazena, jedan za odrasle i jedan za djecu i ostale sadržaje”, navodi se u saopštenju.

Holiday Villages Montenegro je prije nepune dvije godine zakupio dio imovine Hotelsko turističkog preduzeća (HTP) Ulcinjska rivijera uz ugovor koji uključuje investiciju od preko 30 miliona EUR u adaptacije hotela i modernizaciju i kreiranje novih turističkih sadržaja.

Kompanija, kako je najavljeno, nastavlja da investira u dalji razvoj hotelsko-turističkog kompleksa.

Vlada je na sjednici 28. marta dala saglasnost na zahtjev kompanije da joj se omogući uspostavljanje hipoteke prvog reda nad objektima u izgradnji kako bi izgradili novog objekat – depadans hotela kategorije četiri zvjezdice, kao i objekta tehničku podršku.

Najčitanije

EK: Izabrati predsjednika Vrhovnog suda

Podgorica, (MINA) – Izbor predsjednika Vrhovnog suda i napredak u izradi izmjena Zakona o...