fbpx
NaslovnicaBusiness Top StoryPoskupljenje pokazuje dubiozu ukupne politike

Poskupljenje pokazuje dubiozu ukupne politike

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Najnovije poskupljenje električne energije, upakovano u raznobojne paketiće, samo pokazuje dubiozu ukupne politike koja se sprovodi u Crnoj Gori, ocijenila je poslanica Demokratskog fronta (DF), Branka Bošnjak i dodala da građani osjećaju da žive sve gore.

„Jedino nam nedostaje ponuda crnog paketa, jer nas ova neznavena, korumpirana i kriminogena vlast već odavno svojom politikom zavila u crno“, rekla je Bošnjak agenciji Mina-business.

Ona je ocijenila da je za vlast bitnije zadovoljenje nezajažljivih apetita raznih tajkunskih lobija kroz reketiranje stanovništva za male obnovljive izvore energije, umjesto da primijene visokoprofitabilne obnovljive izvore hidroenergije i ekološke termoelektrane, što godinama zagovara Pokret za promjene, a kasnije DF.

„Niko ne spori da se na tržišnim osnovama podržavaju vjetrogeneratori i solarna energija, ali ne ovako kako to radi ovaj kriminogeni režim, na jedan drzak način, neprimjereno dajući visoke subvencije mnogo izdašnije nego što je evropski standard, sve zbog interesa ‘prvog sina’ našeg velikog i dokazanog ‘biznismena u pauzama od politike’ Mila Đukanovića i njegove klike“, kazala je Bošnjak.

Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS

Najčitanije