fbpx
NaslovnicaBusiness Top StoryPotražnja za stanovima odlična i u ljetnjem periodu

Potražnja za stanovima odlična i u ljetnjem periodu

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Potražnja za stambenim jedinicama kompanije “Čelebić” je kontinuirano odlična i u ljetnjem periodu, saopštili su njeni predstavnici i dodali da su City kej i City kvart koncepti prepoznati kod kupaca kao dobro ulaganje kojim obezbjeđuju nekretninu koja trajno vrijedi.

“Koncept City kej-a je odlično prihvaćen u Crnoj Gori tako da smo za nepune dvije godine od ukupno 408 stambenih jedinica prodali njih 400 i u ovom trenutku raspolažemo sa svega desetak stanova na toj lokaciji”, rekli su agenciji Mina-business predstavnici podgoričke kompanije.

Kako su kazali, City kej koncept je odlično objedinio dobru lokaciju, cijenu stambenih jedinica koja se kreće od 1,1 hiljade EUR do 1,15 hiljada EUR zavisno od strukture stana, kao i novi stil života koji jeste promjena u odnosu na uobičajene koncepte stanovanja.

“Sada trenutno u ponudi imamo ono što je već duži niz godina najatraktivnija i najtraženija lokacija u Podgorici, a to je City kvart. Ubrzo počinjemo sa izgradnjom nove zgrade kapaciteta 65 stambenih jedinica”, rekli su iz kompanije.

Cijena kvadrata na toj lokaciji će se kretati od 1,2 hiljade EUR do 1,4 hiljade EUR za najtraženije strukture stanova – jednosobne.

Iz kompanije “Čelebić” su kazali da u ovom trenutku postoji značajan broj gradilišta na teritoriji Podgorice i da je tržište nekretnina aktivnije u posljednje vrijeme.

“To je ono što svi možemo vidjeti. Ipak, koncept, lokacija, kvalitet i kratki rokovi izgradnje kao i, često presudno, dugogodišnje povjerenje u kompaniju izvođača, budu presudni prilikom odabira i kupovine nekretnine”, zaključili su iz kompanije.

Najčitanije