fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPozitivni utisci kineskih novinara

Pozitivni utisci kineskih novinara

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Interesovanja investitora sa kineskog tržišta za Crnu Goru i projekat Luštica Bay su sve izraženija, a prva grupa kineskih novinara koja je boravila u posjeti ima veoma pozitivan utisak o ljepotama i razvoju države i tog projekta.

Kolumnistkinja kineskog izdanja magazina Forbes, Shen Yan, kazala je da nikada nijedna zemlja nije na nju ostavila tako dubok utisak kao Crna Gora.

„Život kakav treba da bude. Značenje ove rečenice ćete u potpunosti spoznati tek kada posjetite Crnu Goru i Lušticu Bay i iskusite njenu prirodu i način života. Priroda koja oduzima dah i zdrav životni stil čine da osjećam da je ovo pravo mjesto na kojem bih željela da provedem život“, ocijenila je Yan.

Yan je, kako je saopšteno iz Luštica Developmenta, reporterka specijalizovana za izvještavanje o luskuznim rezidencijalnim projektima.

U sklopu inicijativa koje u okviru marketinških aktivnosti realizuje na teritoriji Kine, kompanija Luštica Development organizovala je posjetu i boravak novinara iz Pekinga i Šangaja, te kineskih publikacija koje se pripremaju i objavljuju u Velikoj Britaniji.

U novom gradu na Jadranu boravile su i novinarka Zeng Lingjing iz Nouvelles d’Europe, najveće kineske publikacije bazirane u Evropi sa širokim auditorijumom i distribucijom u velikom broju evropskih zemalja, urednica lista UK Chinese Times, najuticajnijeg kineskog lista iz Velike Britanije, Wang Donglei, novinarka renomiranog medija China Business Network, Qian Tongxin i reporterka Global Time-a specijalizovana za globalna kretanja i putovanja, Xu Lingjue.

Marketing menadžerka u Luštici Development, Slavica Milić, kazala je da je posjeti prethodila saradnja kompanije sa Nacionalnom turističkom organizacijom (NTO) tokom sajma turizma u Pekingu, te godišnji prijem Udruženja kineskih direktora i preduzetnika IOD prošle sedmice u Londonu.

„U sklopu godišnjeg plana, kompanija će tokom maja i juna realizovati još jedan prijem u Pekingu i nastup na prestižnom sajmu Luxury Property Showcase“, najavila je Milić.

Najčitanije