fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPredstaviće ponudu u Kini

Predstaviće ponudu u Kini

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Kompanija Luštica Development i Ambasada Crne Gore u Kini prirediće u Pekingu prijem povodom Dana nezavisnosti, tokom kojeg će biti prezentovana crnogorska turistička ponuda i potencijali za investiranje.

Na prijemu će, kako je saopšteno iz Luštice Development, biti prezentovan i najveći projekat u turizmu u Crnoj Gori – Luštica Bay.

Prethodno je, u saradnji sa Ambasadom Austrije, Dan nezavisnosti obilježen u Beču.

„Interesovanja investitora sa kineskog tržišta za Crnu Goru i projekat Luštica Bay su sve izraženija, a na potencijalne ulagače sa ovog tržišta pozitivan utisak podjednako ostavljaju prirodne ljepote i tradicija, razvoj i ambijent za ulaganje, te projekat ekonomskog državljanstva“, navodi se u saopštenju.

Nedavno je u Crnoj Gori boravila i prva grupa kineskih novinara iz kineskih i britanskih magazina i časopisa Forbes China, Nouvelles d’Europe, UK Chinese Times, China Business Network i Global Time.

Luštica Development je bila i zlatni sponzor nedavno održanog događaja Destinacije u usponu 2019 – Crna Gora u Beču, tokom kojeg su austrijskim privrednicima, uz učešće predstavnika Vlade i delegacije Privredne komore, bili predstavljeni i investicioni projekti i potencijali.

Kompanija je već, kako se zaključuje, organizovala niz predstavljanja u inostranstvu, a naročito uspješne događaje ima upravo sa predstavništvima države u inostranstvu i dijasporom širom Evrope i svijeta.

Najčitanije