fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPredstavljaju kongresnu ponudu Crne Gore

Predstavljaju kongresnu ponudu Crne Gore

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Nacionalna turistička organizacija (NTO) predstavlja kongresnu ponudu Crne Gore na berzi MICE turizma Conventa, koja se održava u Ljubljani.

„Na sastancima sa zainteresovanom posjetiocima predstavljene su mogućnosti za organizaciju događaja i motivacionih putovanja u Crnoj Gori“, navodi se u saopštenju.

Potencijalnim partnerima predstavljena je i ponuda crnogorskih hotela sa kongresnim kapacitetima, kao i realizovani i planirani investicioni projekti.

Iz NTO-a su kazali da su posjetioci pokazali interesovanje za organizaciju manjih konferencija i motivacionih putovanja.

“Crna Gora raspolaže svim neophodnim segmentima za razvoj MICE turizma, koji podrazumijeva sastanke, podsticajna putovanja, konferencije i događaje“, dodaje se u saopštenju.

Iz NTO-a su kazali da je, pored dobrih avio-konekcija i kvaliteta hotelskih sadržaja, za organizatore događaja prilikom odabira destinacije važan i kvalitet usluge kao i bezbjednost same destinacije.

„Conventa je okupila preko 160 izlagača iz deset zemalja jugoistočne Evrope i 200 pozvanih kupaca, organizatora kongresa, seminara, konferencija i drugih događaja sa značajnih evropskih emitivnih tržišta“, rekli su iz NTO.

Najčitanije