fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPripremili nagradnu igru za korisnike

Pripremili nagradnu igru za korisnike

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Telenor je za svoje pripejd korisnike pripremio veliku nagradnu igru, kojoj se pristupa putem aplikacije Moj Telenor.

„Svaka dopuna pripejd računa omogućava učešće u nagradnoj igri Tapko, a dodirivanjem ekrana na označenom polju korisnici mogu osvojiti više dnevnih, odnosno jednu nedjeljnu nagradu u sedmici u kojoj je pripejd račun dopunjen“, navodi se u saopštenju.

Telenor će, kao dnevne nagrade, dodjeljivati NOA Forte mobilne telefone, jedan ili deset gigabajta (GB) interneta i neograničene pozive u mreži i poruke.

Glavna sedmična nagrada je jedan od najnovijih Apple mobilnih telefona – iPhone XS.

„Svi pripejd korisnici, bez obzira na paket koji koriste, imaju pravo da učestvuju u nagradnoj igri. Vjerovatnoća za dobijanje nagrade povećava se što se češće dopuni račun, bez obzira na iznos dopune“, objasnili su iz kompanije.

U dnevnoj nagradnoj igri korisnici mogu učestvovati više puta, u zavisnosti od toga koliko često dopune račun, dok u sedmičnoj nagradnoj igri mogu učestvovati samo jednom.

Izvlačenje dnevnih i sedmičnih nagrada obavlja se uz pomoć softvera, specijalno dizajniranog za tu namjenu.

Ukoliko dobiju telefon, korisnici putem aplikacije biraju najbližu Telenorovu prodavnicu u kojoj žele da preuzmu uređaj.

Nagradna igra traje do 14. aprila, a detaljna pravila dostupna su na sajtu www.telenor.me.

Osim nagradne igre, nova pripejd kampanja donosi još povoljnosti.

Iz kompanije su podsjetili da svi korisnici koji do 30. aprila kupe i aktiviraju Telenor pripejd karticu, dobijaju 50 EUR za pozive i SMS poruke u Crnoj Gori i pet GB interneta.

„Osim toga, korisnici mogu potpuno besplatno, bez trošenja gigabajta, koristiti Facebook i Instagram godinu od trenutka aktivacije“, navodi se u saopštenju.

Novom proljećnom ponudom Telenor želi da svojim korisnicima omogući više besplatne, digitalne komunikacije u Telenor mreži.

Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS

Najčitanije