fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPrivremeni objekti unižavaju svaki pozitivan iskorak

Privremeni objekti unižavaju svaki pozitivan iskorak

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Privremeni objekti na budvanskom šetalištu predstavljaju dugoročno lošu sliku destinacije koja unižava svaki pozitivan iskorak u turističkoj privredi, što treba urediti na sistemski način, ocijenio je predsjednik Crnogorskog turističkog udruženja (CTU), Žarko Radulović.

“Kada se to konačno bude uredilo na sistemski način, tada će i grad da profitira. Poslaćemo sliku uređene turističke destinacije u kojoj se sadržajan proizvod plasira na visokom nivou”, rekao je Radulović ageniciji Mina-business.

On je, komentarišući odluku da privremeni objekti na dijelu budvanskog šetališta ostanu i ovog ljeta, kazao da je njegov stav poznat duže od deceniju i od starta je smatrao da je to dugoročno loša slika destinacije.

“Neću reći ništa novo ako kažem da se decenijama nagomilani problemi neće riješiti preko noći. Tim prije što je u pitanju devet subjekata koji su odlučivali”, rekao je Radulović, koji je i suvlasnik hotelske grupe Montenegro Stars.

Da su subjekti odlučivanja, kako je naveo, imali pravi konsenzus i želju da odreaguju pragmatično, još prošle godine bi najkasnije u martu zvanično obavijestili sve vlasnike da se po završetku prošlogodišnje sezone i početkom ove godine svi objekti moraju ukloniti.

Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS

Najčitanije