fbpx
NaslovnicaMINA BusinessProduženi mandati Leberleu i Redžepagiću

Produženi mandati Leberleu i Redžepagiću

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Odbor direktora NLB banke odlučio je danas da produži ugovore sa glavnim izvršnim direktorom i izvršnim direktorom odgovornim za organizacione jedinice za poslovanje sa građanima i preduzećima, informacione tehnologije i inovacije, Martinom Leberleom i Dinom Redžepagićem.

Iz banke je objašnjeno da je Redžepagiću mandat produžen na četiri godine, počevši od 1. septembra, dok Leberleu aktuelni ističe u februaru naredne godine i produžava se do januara 2024. godine.

Predsjednik Odbora direktora, Archibald Kremser, kazao je da rezultati koje banka ostvaruje posljednjih godina pokazuju unaprijeđenje u svim segmentima poslovanja i potvrđuju da je vodi pravi tim.

„Vjerujem u potencijal crnogorskog tržišta i da će uprava banke u Crnoj Gori biti spremna da odgovori svim izazovima na putu ostvarenja strateških i poslovnih rezultata sa krajnjim ciljem unaprijeđenja kvaliteta usluge na dobrobit klijenata. Kao NLB grupa ostajemo posvećeni ovom regionu, kao našoj kući“, rekao je Kremser.

Leberle je saopštio da je počastvovan povjerenjem koje mu je ukazala NLB grupa, kojoj se pridružio 2016. godine, kao i podrškom i poštovanjem tima u Crnoj Gori.

„Radujem se što ću moći da nastavim sa unaprijeđenjem naših proizvoda i usluga, pripremajući našu banku za izazovnu budućnost. Tehnološki izazovi bankarske industrije kao i razvoj našeg tržišta zahtijevaju ne samo ulaganja u tehnologiju, već prije svega u obrazovanje i znanje našeg tima“, naveo je Leberle.

Redžepagić je aktivan u crnogorskom bankarskom sektoru već 18 godina, dok je u NLB grupi angažovan od 2003. godine na rukovodećim pozicijama sa primarnom odgovornošću za prodaju i marketing.

Redžepagić od 2011. godine obavlja funciju izvršnog direktora NLB banke odgovornog za prodaju i inovacije.

Novi mandati članovima uprave stupiće na snagu nakon odobrenja Centralne banke.

Najčitanije