fbpx
NaslovnicaMINA BusinessProjekat Luštica Bay u Londonu

Projekat Luštica Bay u Londonu

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Kompanija Luštica Development predstavila je projekat Luštica Bay u Londonu, na proslavi kineske Nove godine u Institutu direktora, čiji je generalni pokrovitelj bila tivatska kompanija.

„Projekat izgradnje novog turističkog grada Luštica Bay, na tivatskom dijelu poluostrva Luštica, ali i Crna Gora kao investiciona i turistička destinacija, predstavljeni su pred oko 120 zvanica iz poslovnog i svijeta šou biznisa, koje dolaze iz Velike Britanije i Kine“, navodi se u saopštenju.

Iz Luštice Development saopšteno je da je interesantno da je većina zvanica već imala informacije o Crnoj Gori, njenoj geografskoj poziciji i istoriji, pristupanju NATO savezu, kao i projektu ekonomskog državljanstva.

U direktonom razgovoru sa gostima, predstavnica Luštice Development, Nevine Coutry, govorila je o prednostima života i investiranja u Crnu Goru i Lušticu Bay kao destinaciju sa oko 270 sunčanih dana godišnje, sa dobrom aviokonekcijom, na svega dva sata leta od većine evropskih metropola.

Britansko tržište je zainteresovano za mogućnost investiranja u Crnoj Gori, a kinesko tržište je takođe, nakon nedavnih nastupa kompanije Luštica Development na sajmovima u toj zemlji, takođe pokazalo zanimanje za crnogorsko primorje.

Luštica Development je krajem prošle godine nastupila na prestižnom događaju upriličenom u sklopu saradnje sa najvećim portalom za investicije i nekretnine u Kini – Juwai China Agent Summit i ceremoniji nagrađivanja najboljih u branši – Global Chinese Agents Award, kao sponzor kompletnog programa.

Predstavljanje u Šangaju je prvo pojavljivanje Luštice Development na teritoriji Kine.

Najčitanije