fbpx
NaslovnicaMINA BusinessProjekti u Tivtu garant bolje dogledne budućnosti grada

Projekti u Tivtu garant bolje dogledne budućnosti grada

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Započeti i planirani projekti u Tivtu, prije svega u saobraćajnoj infrastrukturi i turizmu, koji imaju za cilj proširenje i dalje kompletiranje ponude, garant su još bolje dogledne budućnosti grada, ocijenio je crnogorski predsjednik Milo Đukanović.

On je čestitao Dan opštine Tivat – 21. novembar predsjedniku Siniši Kusovcu, predsjedniku Skupštine Opštine Ivanu Novoselu, odbornicima, svim građanima Tivta i učesnicima svečane sjednice uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

„Nema puno gradova koji se mogu podičiti tako dinamičnim i svestranim razvojem, kao što je to slučaj sa Tivtom. Njegujući tradicionalne mediteranske kulturne i arhitektonske vrijednosti i prateći najsavremenije turističke i ugostiteljske trendove, Tivat je zasluženo zauzeo visoko mjesto na listi brzo rastućih i visokokvalitetnih turističkih destinacija“, ocijenio je Đukanović.

Tivat je, kako je naveo, u vremenu prosperiteta države nakon obnove njene nezavisnosti, kroz proces učlanjenja u NATO i napredak ka članstvu u EU, zahvaljujući mudrosti svojih građana i gradske uprave, bezrezervno podržan od Vlade, dobro iskoristio raspoložive prilike.

„Tivat danas predstavlja vjerodostojnu ilustraciju ukupnog razvoja i napretka zemlje“, dodao je Đukanović.

Najčitanije

CEDIS

U četvrtak zbog radova isključenja struje u više opština

Zbog planiranih radova na mreži, u četvrtak 25. aprila, bez napajanja električnom energijom će...