fbpx
NaslovnicaMINA BusinessRaznovrsna ponuda u Portonovi rizortu

Raznovrsna ponuda u Portonovi rizortu

Herceg Novi, (MINA-BUSINESS) – Portonovi rizort, novootvorena destinacija na Mediteranu, imaće tokom avgusta raznovrsnu ponudu, muzičke i kulturne događaje, a do kraja ljeta očekuje se otvaranje belgijskog paba.

“Osjetite nove energije, uživajte u pogledima za pamćenje sa našeg Vista trga i provedite se uz ljetnje ritmove u našem novootvorenom Portonovi Beach klubu”, navodi se u saopštenju.

Avgust dočekuju, kako su rekli iz rizorta, sa prvim sjajnim događajima na Vista trgu, na kome će gosti uživati u neponovljivim zalascima sunca uz muziku poznatih rezident DJ imena, a sve to uz pažljivo odbran meni i selekciju koktela Portonovi beach kluba.

“Prvi cigar i konjak bar u Crnoj Gori otvoren je u Portonovi rizortu – dođite i iskusite arome koje nudi jedinstveni Maison du Monde. Ukoliko još nijeste, dovedite prijatelje i porodicu i isprobajte fantastičnu mediteransku kuhinju Perla Square restorana, a veče učinite savršenim uz autentični italijanski đelato Godo đelaterije”, rekli su iz Portonovog.

U narednim danima, Portonovi Training Studio otvoriće vrata zdravlja, uz usluge teretane i fitnesa. Takođe, do kraja ljeta očekuje se otvaranje belgijskog paba, jedne veoma posebne vinarije i restorana istočne kuhinje.

“Ovog avgusta, posjetioci će moći da uživaju u zvjezdanim avgustovskim večerima pod nebom Boke Kotorske uz nastupe Marka Louisa, Perpetuum Mobile benda, Jasne Jovićević, Ansambla Toć i mnogih drugih. Zvuci mediteranske muzike, salsa večeri kao i nastup virtuoza na akustičnoj gitari biće poseban doživljaj koji ćete pamtiti”, dodaje se u saopštenju.

Iz rizorta su rekli da u ponudi imaju Portonovi jogu i joga terapiju zvukom.

“Za zaljubljenike u umjetnost i kreativnost, izložba Prozori ljubavi, molitva preko mora koja govori o vječnoj ljubavi i Boki Kotorskoj, biće posebno iskustvo bokeških legend”, navodi se u saopštenju.

Najave događaja u Portonovi rizortu mogu se pratiti na svim Portonovi kanalima – Facebook, Instagram i Twitter društvenim mrežama.

Svim posjetiocima rizorta obezbijeđen je i besplatan WI-FI.

Portonovi, novootvorena destinacjia na Mediteranu, jedna je od najprestižnijih u ovom dijelu Evrope. Portonovi je mjesto susreta kosmopolita, ljudi koji umiju da cijene istinske vrijednosti i originalnost, oaza onih koji žele da svoj odmor provedu okruženi ljepotama ovog regiona.

Najčitanije