fbpx
NaslovnicaMINA BusinessRekordan broj turista na raftingu Tarom

Rekordan broj turista na raftingu Tarom

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Rekordan broj turista zabilježen je danas na raftingu rijekom Tarom, saopšteno je iz Nacionalnih parkova Crne Gore (NPCG).

Kako su kazali iz tog javnog preduzeća, današnji rekord po broju turista koji su bili na raftingu Tarom je vrhunac promotivnih efekata.

„Turizam u nacionalnim parkovima ostvaruje ovih dana rekordne rezultate. Iščekivani rekord se desio upravo danas na raftingu rijekom Tarom, a juče na Skadarskom jezeru“, kaže se u saopštenju NPCG.

Te vijesti su, kako se navodi, upravo zabilježene u novokreiranom softveru ePosjetilac koji omogućava NPCG da u realnom vremenu raspolažu tačnim podacima o broju i strukturi posjetilaca, kao i opredjeljenju koji vid aktivnog odmora realizuju u našim parkovima.

„Poseban razlog za ponos i ovaj uspjeh posjeta, iz nacionalnih parkova objašnjavaju činjenicom koja potvrđuje da je Crna Gora na mapi turističkih destinacija posebna jer je očuvala prirodne vrijednosti“, kazali su iz NPCG.

Prema njihovim riječima, u fokusu medijske javnosti je i posjeta Bila Gejtsa, jednog od najpoznatijih svjetskih ličnosti, nacionalnom parku Durmitor i raftingu Tarom.

Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS

Najčitanije