fbpx
NaslovnicaMINA BusinessInvesticijeStandardima do unaprijeđenja poslovnih procesa

Standardima do unaprijeđenja poslovnih procesa

Bar, (MINA-BUSINESS) – Port of Adria (PoA) se kroz uvođenje međunarodnih standarda kontinuirano bavi unaprjeđenjem poslovnih procesa, brigom o zaposlenima, zaštitom životne sredine, kao i realizacijom neophodnih investicija, saopštili su njeni predstavnici.

Uvođenje međunarodnih standarda bila je jedna od tema panela pod nazivom Komparativne prednosti vazdušnog, brodskog i železničkog kargo transporta i vezanih servisa, održanog prošle sedmice u okviru biznis konferencije Transport i logistika jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona – TIL 2019 We Deliver Value COSCO Shipping u Beogradu.

Iz PoA je saopšteno da je njen komercijalni direktor, Velizar perunović, u okviru panela predstavio djelatnost kompanije i ostvarene rezultate, sa posebnim osvrtom na prošlu godinu koju je karakterisala implementacija međunarodnih standarda ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 1800 i ISPS.

“Biti dio TIL konferencije za Port of Adriu je tradicija i idealna prilika za promociju poslovanja, kao i uspostavljanje važnih poslovnih kontakta”, navodi se u saopštenju.

Iz PoA su kazali da je riječ je o jednom od najznačajnijih skupova iz transporta i logistike u regionu koji je i ove godine imao preko 400 učesnika među kojima su nosioci odluka vodećih kompanija iz ključnih industrija i svih vidova transporta, kao i visoki predstavnici državnih institucija i strukovnih udruženja iz jugoistočne Evrope, EU, Turske, Rusije i Kine.

Konferenciju je organizovala kompanija Mass Media International, uz institucionalno pokroviteljstvo Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije i generalnog pokroviteljstva kompanije COSCO Shipping.

Najčitanije