fbpx
NaslovnicaMINA BusinessTelekom pripremio turističke pakete

Telekom pripremio turističke pakete

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Kompanija Telekom je za turiste koji zimu provode u Crnoj Gori pripremio posebne pripejd turističke pakete sa besplatnim gigabajtima, minutima, SMS-ovima i gigabajtima za YouTube, uz jedinstveno UNIQA Montenegro Holiday Card osiguranje.

„Kupovinom Telekom turist pripejda, korisnicima je na raspolaganju 500 jedinica, koje istovremeno predstavljaju gigabajte, minute i poruke, i koje mogu da troše kako žele u narednih 15 dana“, kazali su iz kompanije.

Oni su objasnili da ukoliko korisnik surfujući internetom potroši dva gigabajta (GB), odnosno dvije jedinice, ostaje mu 498 jedinica na raspolaganju za surfovanje, poruke i pozive ka svim mrežama.

„Ako u međuvremenu razgovara 40 minuta, što je 40 jedinica, i pošalje 20 SMS-ova, čime troši 20 jedinica, ostaje mu još 438 jedinica na raspolaganju. Aktivacijom paketa, korisnici dobijaju i 20 GB mjesečno za YouTube, tokom narednih 12 mjeseci“, rekli su iz Telekoma.

Iz kompanije su podsjetili da su Telekom i UNIQA prošle godine su predstavili UNIQA Montenegro Holiday Card, prvo digitalno rješenje za kupovinu osiguranja u Crnoj Gori. Ta polisa svim turistima korisnicima Telekom turist pripejda tokom odmora omogućava najjednostavniju aktivaciju zdravstvene zaštite, pristup 24-satnoj turističkoj asistenciji i brojne popuste u hotelima, restoranima i muzejima.

„Aktivacija polise osiguranja je jednostavna i obavlja se preko mobilnog telefona, slanjem SMS-a na broj 14606, nakon čega korisniku na mobilni telefon stiže personalizovana virtuelna kartica UNIQA osiguranja. Korisnici mogu da biraju između dva aranžmana – UNIQA 3 i UNIQA 5, u zavisnosti od broja dana koje provode u Crnoj Gori“, objasnili su iz Telekoma.

Oni su dodali da su na taj način korisnici Telekom turističkog pripejda u prilici da dobiju zdravstvenu zaštitu u slučaju potrebe za medicinskom pomoći, kao i 24-satnu turističku asistenciju koja podrazumijeva turističke informacije, rezervacije avio karata, ulaznica i organizaciju rent-a-car usluga.

„Ta jedinstvena polisa osiguranja je i ulaznica u svijet popusta i povoljnosti, pa korisnike očekuju popusti u hotelima i restoranima, prodavnicama i muzejima“, objasnili su iz Telekoma.

UNIQA 5 polisa osiguranja dostupna je aktivacijom SMS-om sa Telekom turističkog broja po cijeni od 4,33 EUR u trajanju od pet dana, dok je cijena UNIQA 3 polise 2,59 EUR za tri dana.

Telekom turist pripejd košta pet EUR i može se kupiti na označenim trafikama ili u T-Centrima širom Crne Gore.

Najčitanije

Cekliću produžena suspenzija

Podgorica, (MINA) - Defanzivcu Mladosti, Zvonku Cekliću, produžena suspenzija na još mjesec, zbog učešća...