fbpx
NaslovnicaMINA BusinessThe Telegraph objavio članak o hotelu Regent

The Telegraph objavio članak o hotelu Regent

Tivat, (MINA-BUSINESS) – Online izdanje prestižnog britanskog časopisa The Telegraph uvrstio je sredinom januara luksuznu ponudu hotela Regent u članak o najboljim ponudama za Dan zaljubljenih.

Autori članka pod nazivom Najbolje ponude u susret Danu zaljubljenih, od đakuzija na krovu u Rimu do spavanja pod zvjezdama na pijesku Maldiva, kreirali su selekciju najboljih ponuda iz čitavog svijeta i sadržaj ilustrovali slikom iz Boke kotorske.

Iz Regenta su saopštili da članak Crnu Goru opisuje kao “zvijezdu u usponu” koja se razvija iako zadržava autentični šarm, te je ispod radara poklonika masovnog turizma. Regent i Porto Montenegro opisuju kao idealno mjesto za “vikend u znaku ljubavi”.

Opisani paket uključuje trodnevni boravak, privatnu helikoptersku turu za dvoje iznad zaliva Boke, kao i turu Kotorom uz ličnog fotografa i masažu za dvoje u Regent Spa centru.

Senior PR & Marketing menadžer hotela Regent, Elena Ljiljanić, kazala je da im je čast da Crnu Goru pozicioniraju i kao romantičnu destinaciju.

„Izuzetno je zadovoljstvo vidjeti da je renomirani The Telegraph jedan od prvih koji je prepoznao inicijativu“, dodala je Ljiljanić.

Broj korisnika The Telegraph portala na mjesečnom nivou iznosi preko 20 miliona, dok je broj dnevnih posjeta oko 2,5 miliona.

Portal objavljuje vijesti iz poslovnog svijeta, sporta, umjetnosti, mode, putovanja, muzike, filma, sporta, nekretnina, baštovanstva, moto industrije i zdravlja.

Najčitanije