fbpx
NaslovnicaMINA BusinessTuristička ponuda Crne Gore na sajmu u Madridu

Turistička ponuda Crne Gore na sajmu u Madridu

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Nacionalna turistička organizacija (NTO) predstavila je, u okviru projekta Adrion 5 Senses, turističku ponudu destinacije na sajmu FITUR u Madridu u Španiji.

Iz NTO su kazali da na zajedničkom štandu, pored Crne Gore, svoju ponudu predstavljaju i zemlje partneri projekta, Grčka, Hrvatska, Italija, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Srbija i Albanija.

Oni su objasnili da se projekat Adrion 5 Senses finansira iz fondova EU, u okviru Adrion Jadransko-Jonskog programa i obuhvata devet partnerskih organizacija iz te regije.

„Cilj projekta je da se izgradi i promoviše brend Adrion u turizmu zadovoljavanjem svih pet čula turista. Prirodni i kulturni resursi su najvažniji elementi razvoja turizma, i stoga su njihova održiva valorizacija i efikasna promocija u fokusu projekta“, rekli su iz NTO.

NTO je nosilac projekta za Crnu Goru i aktivno je angažovana na sprovođenju aktivnosti koje imaju za cilj primjenu integrisanog pristupa pri razvoju i promociji senzornog turizma, odnosno stvaranju novih vrsta ponuda u turizmu.

Najčitanije

SNP

Kaluđerović: Bez odlaganja uvesti Amber Alert sistem

Podgorica, (MINA) - Poslanica Socijalističke narodne partije (SNP) Slađana Kaluđerović pozvala je Vladu i...