fbpx
NaslovnicaMINA BusinessTwinfin Tesli licenca za snabdijevanje električnom energijom

Twinfin Tesli licenca za snabdijevanje električnom energijom

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Regulatorna agencija za energetiku (RAE) izdala je podgoričkoj kompaniji Twinfin Tesla licencu za obavljanje djelatnosti snabdijevanja električnom energijom.

Licenca se izdaje na period od deset godina i važi do 11. aprila 2029. godine.

RAE je na sjednici koja je održana prošle sedmice oduzela licencu tivatskoj kompaniji SS Trans za transport naftnih derivata drumskim transportnim sredstvima.

Kompaniji je naloženo da u roku od tri dana od dana prijema odluke, regulatoru vrati licencu.

Regulator je donio i odluku da se kompaniji Don-Trans iz Kotora izda licenca za transporta naftnih derivata transportnim sredstvima, koja važi do 11. aprila 2029. godine.

RAE je licencu za obavljanje iste djelatnosti izdala i barskoj firmi Sutomore Petrol, koja važi do 16. aprila 2029. godine.

Regulator je na sjednici odlučio i da oduzme licence podgoričkoj firmi Senca za obavljanje energetskih djelatnosti na benzinskoj stanici koja se nalazi u mjestu Pažići u Danilovgradu.

Oduzete su licence za skladištenje i distribuciju naftnih proizvoda i trgovinu na malo naftnim derivatima.

Regulator je i pljevaljskom Elcomu oduzela licence za obavljanje energetskih djelatnosti na benzinskoj stanici Mat petrol, koja se nalazi u Pljevljima.

Oduzete su licence za skladištenje naftnih derivate i tečnog naftnog gasa, trgovinu na malo naftnim derivatima i snabdijevanje krajnjih kupaca tečnim naftnim gasom.

Elcomu je naloženu da regulatoru vrati licencu.

Najčitanije