fbpx
NaslovnicaBusiness Top StoryU Herceg Novom ovoren Praznik mimoze

U Herceg Novom ovoren Praznik mimoze

Herceg Novi, (MINA-BUSINESS) – Herceg Novi će u narednih mjesec, sa preko 70 raznovrsnih programa, biti centar dobre zabave, gostoljubivosti i otvorenosti, saopštio je predsjednik te Opštine, Stevan Katić, na otvaranju Praznika mimoze.

„Praznik Mimoze je jedna od najstarijih turističko-propagandnih manifestacija u našem dijelu Evrope, najznačajniji zimski festival u Crnoj Gori i događaj koji u februaru na Jadranu okuplja desetine hiljada ljudi“, rekao je Katić, prenosi PRCentar.

On je naveo da su organizatori manifestacije uspjeli da Prazniku mimoze vrate slavu i učine ga događajem o kojem region govori tokom cijele godine, prema čijem kalendaru brojni gosti planiraju odmore.

„Dokaz nam je sjajno interesovanje za ovogodišnji festival i činjenica da se u hotelima traži mjesto više“, saopštio je Katić.

On je dodao da Mimoza nastavlja da otvara prostore za nova prijateljstva i saradnje.

„Širi se van granica regiona. To nam potvrđuju predstavnici brojnih ambasada i prijateljskih gradova Evrope. Snaga Praznika mimoze je u kreativnosti, gostoljubivosti i otvorenosti“, poručio je Katić.

Pokrovitelji i organizatori Praznika mimoze su Opština Herceg Novi, hercegnovska Turistička organizacija i Herceg fest.

Najčitanije

Damir Šehović SD

Šehović: Vjerujem da će savez SD-a, SDP-a i LP-a brzo biti ozvaničen

Podgorica, (MINA) - Nijedna opoziciona stranka nema pravo da na izazove koji su sve...